Monday, May 18, 2009

Tolong-Tolong-Tolong!!

tak. aku tak menjerit. aku panggil je.
Gile ape aku nak menjerit. mau jiran sebelah panggil bomba..

hard disk aku dah penuh..

pinjam external kawan2??
.
.
.
.
.
.
.
ceh. sekor2 lari.


aku nak kerja kat sini. ade sape2 leh tolong tak?

aku perlukan komen anda!! Mr.blind, Yosh, Hajime, Zairi dan sume pakar2 hebat sekalian. sila beri petunjuk!!

21 comments:

paiseh said...

o. minyak. gua penah attend intebiu dia.. 3 stage.. gua dah lulus tiga2. tapi time suruh lapor diri gua lari. abah gua tak bagi.

Darkk said...

o. minyak. gua penah attend intebiu dia.. 3 stage.. gua dah lulus tiga2. tapi time suruh lapor diri gua lari. abah gua tak bagi.

macha_sezs said...

@paiseh
hu?apsal lak?

macha_sezs said...

@darkk
ape jadah ko kopipes komen org??

aRaBeLLa said...

tumpang bace gak..

mrblind said...

schlumberger dowell nama penuh dia..dalam KSB..gaji memang sedap..tapi nak masuk payah sikit la..lu ada sijil berkaitan ke?

@tune® said...

gud lak..
member gua ade cite² cam lu gak
skang nih die keje kilang kt Subang..

kire dekat² la tuh..
Subang
Slamberje

S jugak kn..

yg sorang lg mmg keje slambeje...tp die grad US, pastu da keje kt petronas...baru dapat sane...adik kawan gua...terai la..

cik belacan melaka said...

mana la hardisk tk penoh.ko simpan bape byk porn ni?sila transfer semua ke DVD/CD lorr..

HazirahMahadzir said...

kilang berger?
eh2..

macha_sezs said...

@arabella
sila.sila.

@mrblind
sijil berkaitan ade kot. poiter tu tak tau.

@atun
agak2 adik kawan lu leh tolong gua tak??

:P

@cbm
hish.ape bising2 ni.
syhhh

@hazirah
~





mana zairi dgn jime ni!!

anilrah said...

kompeni ape ni?hehehe

macha_sezs said...

@anilrah
syuu..syu..
ni sume salah ko!

wahahaha.

miezi said...

semua orang pun nak keje sini.

p/s: aku tak rasa pointer jadi ukuran.

kecik said...

wa kena bukak wiki baru tau kilang pe. peh...
lu dpt keje sini belanje gua kentaki!

macha_sezs said...

@miezi
rili?? ko la satu2 nye manusia yang pernah berkata begitu..

trimekasih!

@kecik
jangan kata kentaki..bapak kentaki pun buleh weh!

anilrah said...

hehehee. erm kompeni ape ni wehh? nape lak leh makan kentaki? mtk la kenny rogers ke. hahahaa

pEts LovEr.. said...

cousin kwn aku, final sem jerk dah kene panggil kejer situ.. dier dapt pasal speking berabukk..hahahaa

hajime said...

ye ye...
aku ade...
tak paham sgt ko perlukan komen ape...
ala...
ko selambe je keje situ...
aku xtau sgt...
tp tmpat tu mmg menarik...
dgn gaji yg ditawarkan sume tu a...
ala...
ko selambe jer try...
mane tau ade rejeki...
leh la ko selambe jer belanjer aku nanti...
tp kene ngk ko cukup syarat yg diorang nak ke x...
kalau x silap aku...
kompeni camni...
die ngk jer ko tak cukup ape yg die nak...
die x ngk pung resume ko...
pointer sume x jadik ukuran...
kecuali kalau die dah bgtau awal2 nak baper pointer la...
cam aku ckp td...
selambe jer...
blasah sudah...

Darkk said...

bunuh banyak-banyak dan level 25, tapi kalah. tak guna jugak.

piji said...

ade blaja pasal oil n gas?

macha_sezs said...

@anilrah
ko di wajibkan blanje aku kat 5star hotel.peduli idak aku!

@petlover
kalau aku baru nak prektis spiking buleh??

aku kan jahil bahasa penjajah ni~

@mahguru jime!
haa~sampai pun ko setelah berkali2 aku seru!

aku risau pointer je..aku rasa cam tak lepas.
tapi cane pun aku akan ikut nasihat ko..blasah je!







TERIMA KASIH SUME!!

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..