Monday, April 27, 2009

album gambaras : melaka: malas nak edit

gamba2 ni patut nye kene tengok dari bawah. tapi aku malas nak edit. kawan aku yang sorang tu plak suruh aku takyah edit2. so. inilah hasilnye. segar dari hensep aku. terbaik dari jari aku.

1) dah nak balik ni..kat RnR mana ntah. bangun tido dan snap.

2)keni rojes kat melaka parade. ayam die tak sedap.

3) spegeti. rasa spegeti la kan?

4)taman MBMB

5) lalala~

6) tak.bukan awek darkk. bukan awek aku jua.

7)taman MBMB lagi

8) bangunan MBMB. siap giant LCD lagi. siaran live tv3

9) Yong Tau Fu terbaek!! (setiap sem akan pegi sekali. aktiviti sem aku dgn darkk. kali ni YTF termurah penah aku amek. 8.50.

10)darkk beli. aku tumpang bace.

11) dataran pahlawan.

12) dataran pahlawan jua. nak belajar sejarah gundam? mari dekat.

13)ooo...sinii~~

14) gamba ni fail la. tak nampak gegamba kat dinding tu. tak.aku tak kenal pompan tuh.

15)aku ske la die punye mekap. slek aku calar kat tepi tuh.rim sukan die pun bangsat lawa.

16)ni masa nak datang melaka. kaw2 ngantuk sebab malam tu tak tido siapkan repot. tapi sempat jua ku tekan butang tangkap gamba sebelom tido~

















13 comments:

kaxx said...

siapa kat dalam gamba no.5 ngan no.13?

kalau aku ada jumpa pakcik bas yang ada anak dara cantik2 mesti aku forwardkan pada die..

ha-ha
darkk yang mana?

macha_sezs said...

@kaxx
lolrotf

ko mmg kijam kaxx

hahaha

zairi said...

baru nak pegi anta cat tu weh.saje je gua paking situ kejap sebab gua yakin mesti lu datang nak bergamba sblah kereta sukan gua tu.gua serius ni wei.

@tune® said...

yong tau fu die...
yummaylicious!!!

suya said...

nape minum oren je?

mrblind said...

apa gila capture temapt lain gamabr tempat lain..tak sosfikated langsung..

macha_sezs said...

@zairi
err..lu bukan ke pakai kereta nasional bro?

@atun
yup.yup.gile setap

@suya
helloooo...xnmpk mocha aku kat tepi tuh?

@mrblind
hahaha.
ni malas namanya bro. malas. kaw2 malas. gile malas. sumpah malas.

|yanA Azizi| said...

weh, ko pun tau dua lauk tu???
aku dr aritu terperasan kat blog mane ntah. tu novel ape???.kire cam underground ke?.novel pun de underground scene gak ke?aku tak paham kenapa tajuk die pelik2. and aku pun tak paham le ape yg aku tak paham...pape je la.aish.

macha_sezs said...

@yana azizi
aku belajar dari darkk
tu sejenis buku yang diterbitkan dari hasil penulisan blogger.

dua lauk adelah sejenis nopen (novel+cerpen)

jenis yang lain plak ade lah blook.

aku pun x brape clear sgt dgn bende alah ni. yang aku tau. ni sume adelah hasil karya blogger2 tempatan. yang femes. dan berbakat. untuk menulis.

sape2 rasa aku salah. sile betulkan.

me noob.tq.

cik belacan melaka said...

weh noob tu ape weh?

|yanA Azizi| said...

oh, aku dah tu jawapannye..
hahaha

macha_sezs said...

@cbm
sile gugel

@yana
betul x ape aku jawab?

|yanA Azizi| said...

err, aku rase btol.
maksud comment aku yg bfore ni adelah 'oh, camtu rupenye..'hehe

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..