Wednesday, March 4, 2009

High School MUsical 3 : Senior Year CD1

mari memperkenalkan watak baru.

fadhli.
alah.budak SBP mane penah gune nama betol. maka mari gunekan nama guna-gunaan beliau.

pale.
(read:pa-le) le untuk lempeng ok. bukan le untuk lemau.

die ni memang champion. taiko besar batch aku. orang mana ntah.lupe. tapi die penah gtau aku umah die tepi highway.

ganas die memang A. luar batasan punye A. tapi masa time aku tu budak2 STAR bodoh. pegi kantoikan High Council. ah. aku rasa budak2 SBP je tau menatang alah ni. tapi kes ni dulu masuk paper bagai.
kalau tak silap aku STAR ini skolah beliau dan beliau.
tak.beliau dan beliau itu tak bodoh..sebab masa time diorang tak kantoi..

peng-kantoi-an HC itu telah membawa masalah besar kepada kami2, si sang senior. cilakak. baru dapat pegang asrama dah kecoh2 kes ni.

kecoh dalam paper tak buleh buli budak2 kecik lagi. abes? mana kami nak tunjuk kekuatan kami? mana nak sepak2 budak? arhh..kami tensi. rasa amat tabest. budak2 mula naik kapla. selisih senior bukan tau nak bagi salam.. kalau bagi pon..

"kom bang"

hanjinggg...ingat aku kumbang ke?

slogan yang digunapakai oleh pengetua aku masa tu adelah

you touch you out

maka kanak2 ini hepi. mula berperangai sropa mak bapak derang punye skola. nak suruh amek air sebotol pon esok kene panggil dengan Gaban. En. Gaban punye pelempang jangan buat main woo..nampak bintang la lu kalau kena...

tapi ade satu kes yang kitorang masa tu memang rasa macam pal*t kalau tak belasah ini budak...

ah.alamak.cik leha soh g kedai..sok sambung okeh!!

k/p - keje skola untuk arini adik2...sila cari En. Gaban di sini!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*hint-die dapat nama Gaban sebab bapak die~~

12 comments:

@t00neY r00neY® said...

pe barang gaban
kesatria baja itam lg ensem

macha_sezs said...

@atun
eh.ko x g ke konset?

kami nak gaban jugakkkkk~~

yoshz said...

aku tak bodo kan? told ya!

macha_sezs said...

@yosh
oke.ko bijak.
hahaha..

ko nak aku link kan ke blog ko baru ko kasik komen kat aku eh?

hajime said...

aku budakyangbijak occay...
yos budakyangjahat!
=op
btw...
kalau xde hc ni...
lagi purak perande...
xde org control...
pendapat aku a...
tp kalau ade hc yg budget power ngan bangang pun...
tarak gune jugak...
ah!
adekah name bapak die syaaban?

zairi said...
This comment has been removed by the author.
zairi said...

x perlu aku komen untuk entry ini.next entry pleeeess... leeee untuk limau,bukan leeee untuk lengkong.

zairi said...
This comment has been removed by the author.
macha_sezs said...

@jime
aku sokong. budak2 ni kalau dibiarkan memang naik kepala. aku sokong HC dgn penggunaan kuasa yg efektip.

hahaha.yup.sarbani.

@zairi
owh. anda hebat.
next entry dah klua~~!!

aku benci la org yg padam2 komen ni.baik ngaku cepat sape buat!!

harlina said...

hehehee. aku kamcing weeii ngan gaban. x baik ko skandalkan die.

macha_sezs said...

@hark
celah mana aku skandalkan die??

ni nak marah ni...ko steng skrg!!

harlina said...

aku plg berapi dengan senak weii.. die penah rmps surat cinta aku. siap bace kt esembeli. aku x leh time weiii. dah la banyak ayt2 org dewasa. huhuuu

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..