Thursday, February 26, 2009

malas nak letak tajuk. soalan simpel. perlu ke tajuk?? perlu ke? perlu ke??

aku cukup anti bila tenet aku selow nak mampos.

aku bayar oke!!

and untuk menambahkan lagi rasa gampang itu kesakitan di hati ini .. tenet itu selow bile aku ade idea nak tulis....

tengok! sekarang aku takde idea. time tu la die nak laju! cilakak.

owh. lupe. untuk sesapa yang tak tau sape awek orang tua kat gamba entry sebelom ni..die adelah azizan mahzan. plakon spaQ.

azizan ke azizah ar? wat ever la.

mari kita lihat kalau2 aku ade gamba lagi nak kasik kat korang.

....
....

ah. xde plak. jap. aku load dari enset.


ni gamba kawasan kilang aku. hahaha.
ni jugak wallpapaer nset aku.

sila vote saya sebagai pekeje contoh bulan ini~!!

11 comments:

Hidemichimomotani said...

ko ke yg trim pokok tu sehingga layak terima award? aku sangsi...

macha_sezs said...

@hide
owh.x. aku cume jadikan wallpaper kat nset.

xlayak eh? ahh...

suya said...

sile letak tajok.nanti pegawai blogger marah.

macha_sezs said...

@suya
owh.eh. ade pegawai beloger eh?

ade vacancy??

darkk25 said...

tenet selow pasal ada masalah kat tmnet sane tuh..

sah anda tak ikut perkembangan terkini..

kawan-kawan lain semua menang..apasal kaMU seri..~lalala

|yanA Azizi| said...

pegh giler ah!. semangat kecintaan terhadap kilang yang tinggi ni!..kagum2.lol

Fadh said...

kalau tokey kilang ko tue tau yang ko letak gambar kilang dia dlm hanset...mau dia nanggis meraung guling2 ha ha ha

macha_sezs said...

@darkk25
owh. eh??
ah! aku saje buat2 tatau....

lalala

ko ingat senang ke nak lawan KAKAk??!!

@yanazizi
oh anda! dah lama tak nampak. pe kabo?

@fadh
owh.kalau macam tu.lebih baik die tak tau..

yarn said...

pekeje contoh?

ahhhh...kan bagus kalu aku pun sentiasa dedikasi tinggi mcm anda...

HeHeHunter said...

meh letak banner streamyx.

http://hehehunter.com/rumbles/streamyx-update-banner/

macha_sezs said...

@hehehunter
aku memang ingat nak letak..
aku tgh pantau web ko ni..tengok die tuka secara logik atau die random je tuka.

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..