Saturday, February 7, 2009

fuii!! sekarang ni die punye pesen lagi licik !! suruh lengkap2 kan plak!! hati2 woii!!

makin lama hidup makin mencabar. sentiasa ade orang yang jeles dengan kita. jeles dengan kejayaan kita. jeles dengan kemesraan kami.

tak pecaya?? tengok shoutbox aku.

ade ke patut nak sumpah bini aku jadi katak???!!
....gile kejam.

owh. aku baru abes tgk changeling. aku tak paham pon maksud changeling tu ape.
skip untuk memahami maksud tajuk. tgk casting. owh. jolie. oke. pasti mau tgk.

amat tacing. tapi tak smpai tahap aku menitik airmata la..... tacing die so-so la..suam2 kuku kambing kata orang melayu.

owh. aku tanak sembang pasal politik Perak kat sini.

Ampun Tuanku. buatlah keputusan yang bijak. patik tak kesah langsung sape2 jadi MB pon. mana-mana MB pon takkan tolong saya bayar utang PTPTN saya yang riburiban tu pon.

oke la. aku makin tak pandai merepek. so untuk elakkan kan rasa menyesal bace blog aku arini, aku kasi korang tag! ini.

tag ini adelah untyk mengelakkan lappy a.k.a bini aku jadi katak dikemudian hari.


complete the sentence:

  • My ex-boyfriend... .....aku normal lagi la!!

  • I am listening to... .....adik2 aku yang main batu seremban kat luar tuh. oh.lagu eh? rihanna feat TI - live ur life.. kalau pandai bahasa penjajah ni korang pahamkan la maksud die eh...sangat beguna untuk makhluk2 loser cam aku.
  • Maybe I should.. ....get a woman??
  • I like learning... ......LKJ...owh~~how i miss my school days....
  • My best friend(s)... ....rite now? none. close to it? piji. suya.
  • I don't understand.. ......homosapien called women!!
  • I lost... .....my life.
  • Many people said... ......kaya la Perak lepas ni... n i said "ape2 ajela labu~~"
  • The meaning of my name... .....Amir- pemerintah. amirull-emm..ntah..aku tak penah jumpe.
  • Love is.. ......i just dont know it yet.
  • I am living in a place called... ...Air Kuning, Kampar. ever heard of it before?? nahh..i dun tink so~~
  • I will try... ......to be who i am 4-5 years ago. demm inesen.
  • The meaning of "forever"... ...pffttt..u know it. it just a myth!
  • My handphone... ............k810i. my beybeehh!!
  • I am very annoyed... ........when she nag and nag and nag and nag. oh.bukan cik leha kayy.
  • Whenever I wake up from sleep... ....tengok jam. alah. awal lagi. lime menet mak.lime menet!!
  • Party is... ......err..arr..tak penah pegi. ade sape2 nak bawak aku pegi tak? then aku cite what is paarrtteeyyy~~!! err..btw. par-ti dalam bahasa tamil kalo tak silap aku means nenek.
  • The cutest animal(s).. .....ntah.hamster? tapi gile ah. diorang makan anak senirik!!
  • The best age.. .......is 17. peak of my life !! ...urm.....resentence. Peak of my life until i'll become an engineer wif salary around 5k ~~wahahahahaha~~!!
  • I felt tension today... ....ade ke?mana ade. pepandai je korang tebar fitnah. next!! *sambil tumbuk2 meja*
  • Tonight, i will try... .....to sleep early. murni tak impian aku??
  • When I look at myself in the mirror this morning.. .....oh!my!god! apasal aku makin kachak??!!! lalalala~~~
  • Shopping mall... .....*blur* apekah ??
  • Fast food are usually... sedap bile ade duit. buat2 tak nampak bile takde duit.
i m tagging : - yarn. piji. suya. tuni. hark. ndlaw. karka!!

wahaha.padan muke korang.

kalau ade mood aku nak buat entry pasal cekgu2 aku la. hurmmm...entry smayang jumaat smlam tak buat lagi. aiseh. banyak idea. tapi malas. hurmmmmm....ade sape2 nak jadi mesin taip aku tak??????

18 comments:

yarn said...

aikk...aku pon jd mangsa tag ko en.macha?

par-ti? hihihihi~~~~

macha_sezs said...

@yarn
tag sebelom ni ko telepas kan?? heh heh hehh..kali ni jangan harap!!

wahahaha.sila jawab!

darkk25 said...

ah..tak kena..

macha_sezs said...

@darkk
malas aku tag ko. ko bukan reti nak buat pun

@t00neY r00neY® said...

bab bgn tido....lima menet ke lima menet..
samela!!

ape name aku tuni...haih!!

macha_sezs said...

@tuni
oke lah tu tuni. dari runi?
ko nak aku panggil ko runi?? nak?nak?

wakakaka...
ampun tooney..

darkk25 said...

ah tak kena lagi..

yarn said...

ye la..ye la par-ti...
insyaAllah, ade ms nnti aku jwb la tag ko ni...

macha_sezs said...

@darkk25
bising ah ko.givap aku dgn ko nih

@yarn
ada kan jugak masa tu!!

ndlaw said...

gempak la macha

macha_sezs said...

@randy
err...ape yg gempak nye nd??

BudAk hijAu said...

sy ade mesin taip cap ayam..nak?

macha_sezs said...

@green child
err...arr....mesin taip pon ade brand ayam eh? saya ingat kan memory card je yang ade.

|yanA Azizi| said...

hello engineer with 5k salary in the future.single lagi x nnt??.muahahahhaa..($_$)

wes, ko dah slamatkan separuh lappy ko dr jd katak. ade separuh bhgn lg.he3.=p

macha_sezs said...

@yana
yana...ampunkan lah aku~~~ yang tu terlalu susah la babe~~~~

ah.ko. sila berator. ambik nombor kat kaunter blakang k.

lalala.

p/s= rambut ko lawa. aku kasik diskaun la...lalala

macha_sezs said...

@yana
yana...ampunkan lah aku~~~ yang tu terlalu susah la babe~~~~

ah.ko. sila berator. ambik nombor kat kaunter blakang k.

lalala.

p/s= rambut ko lawa. aku kasik diskaun la...lalala

|yanA Azizi| said...

hahaha..dpt diskaun eh???.
kalo camtu utang lame tu kire aku halalkan je la..

tp, cam de utang baru je lg...hurm..hahahaa

macha_sezs said...

@yana azizi
weh!jgn la~~~~

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..