Sunday, February 8, 2009

album gambar gambaras-2

entah kenapa aku makin malas nak taip even hari cuti sekalipon.

aku ade banyak cite. tapi malas nak taip. banyak yang bodo. sikit yang lawak.

jadi mari kita lihat ape yang patut aku tulis masa ari jumaat lalu.

oh! sebelum itu. ingat lagi tak cite pasal supervisor aku tu? dah tau cane die nak bayar utang die yang juta-juta tu?

korang kire la sendiri bape die leh baya dengan 50ringgit tu sampai 2035, pas tu korang tolak la dengan KWSP die. gaji die sekarang 5000...ntah bape juta KWSP die.

oke.bek tu the story.

ini masjid Tapah Road. maaf sebab senget. gempa bumi time ni...lalala~~



gile tak aku? heh heh heh..yang kat bucu kanan bawah tu piji sedang tido. belom start lagi die dah amek port baik punye...cam harraamm.

owh. sebelom tu. ni kasut murah aku. ari jumaat tak leh pakai kasut mahal. hahaha. ilang kang mau meraung aku.

tengok atas. nampak ni.

tengok bawah.nampak ni plak.
saat2 akhir aku di kala perjuangan menentang penjahat bernama Si Mata Berat Nak Tido


owh. time ni dah nak kua. saje aku amek gamba kat cermin ni. urmm..pasan tak aku skip gamba masa tengah khutbah? lalalalaaa..aku pon tido jugak...ter...ter..tertido....TER tanda tak sengaja. tak sengaja buleh kan?



keadaan kecoh2 masa kat lua. nasib Raja Nazrin takde. tengok. sume pakat kua ramai2. padahal doa tak abes lagi. temasuk la yang tengah becakap nih.


on the way nak masuk kilang. aku tak faham kenapa perlu buluh. why buluh? why? why??

dah masuk kilang nampak ni plak. hehehee..ada gaya diva tak beliau? hehehe..macam artis kantoi scandal .

*jangan amek gamba akak la...kang ko masuk blog ko lagi..* kata beliau.

12 comments:

darkk25 said...

argh..aku nak ambek gambar gak..

BudAk hijAu said...

dlm msjd pown snap pic..cis!!


*aku jwb komen ko kt cni...hahahah..
yes.mari menubuhkn clb evo10..hahah.

mechatronic kt JMTi..
haa...xtau la 2...haih!!

KARKADEWA said...

gua maw otograp akak itu!

anilrah said...

macha g semayang jumaat rupenye. bgs2. hahaha. dgr le khutbah 2. ape la weiiii.

@t00neY r00neY® said...

mane gambar aku?
ceh!!
diva kn aku?

macha_sezs said...

@darkk25
owh.tak leh. ko xde bakat. merusakkan mata aku je. lalalala~~~

owh.aku ske la info2 kat blog ko.

@budak hijo
eh.kat mesia tak panggil evo10 la. evo X oke.

erk. jap. aku gugel~~

@karka
nak?siyes?kang aku mintak.

@hark
agak2 la wei. ceh!
hurmm..TER-tido la..cikgu lee chu lang kata kalau TER tak pe.

@tooney rooney
lorh. nak jugak. oke. nanti aku mintak kat suya.

eh.mana suya ar??

suya said...

wei cube jd khusyuk sikit.ape nak jadi ni..huhu

macha_sezs said...

@suya
owh ade pon ko.
oh! tu telebih khusyuk..
mebi aku patut kurg kn sket next week..

Fadh said...

kat dlm masjid masa tgh khutbah pun nak amik gambar ke...

macha_sezs said...

@fadh
tu ah. nampak cam over kan? tu sebab aku tak amek....

zairi said...

patut la gua rase macam dengar bunyi snap je itu ari. lu rupa nya.lain kali begitau aku.senang aku x payah susah2 lu snap gambar orang.

macha_sezs said...

@zairi
erk. aku da kasik silent la bro...
mana ade bunyik snap2 nih..

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..