Monday, February 2, 2009

arini aku amat podaktif. gile babi aktif. ceria bagai~

ni kemungkinan sebab ade satu team loser lawan satu team loser malam tadi. aku tak kesah sangat ending die. mana2 loser menang pon tetap loser. yang atas skali tetap yang teratas. yang atas ade lah terhebat. tercool. termacho.

tapi bile team loser biru itu kalah. lagi la aku ske. amat hepi. ntah pape. orang sebok2 sokong biru itu, mereka pon nak sokong biru itu. ape kes kahh?? ape kess??

sekarang ni peminat ramai bangat. sana sini orang jerit biru!biru!biru!

tapi semalam biru kalah. aku memang anti biru yang satu ini. amat sangat aku anti-kan. bile si merah yang merahnye ala2 pink melawan si biru pagi tadi. aku agak hepi la bile si pink ni menang. senang sket si merah garang pojaan hati ku nak stay kat atas tu.

jangan salah paham plak. aku bukan suke sangat si kaler pink ni. cume aku terlalu anti sama ini biru.

pink ni pon bukan bagus mana. chiken je lah!!


korang tak paham ape aku merepek ni?


hahaha.sila pegi sini

oke.oke.masa merepek da abes. masa gambar rawak plak.

tak. aku tak tengok lagi. baru nak donlod. aku ragu2 dengan kualiti gambarnye. tapi aku gagahkan jua. walaupon aku tau kualiti gamba yang sak akan buat aku tengok lima menet sahaja.



anda mempunyai lebihan wang? lebihan sampah? lebihan lemak? saya terlebih internet..



p/s- aku ragu2 akan kefahaman korang akan entry kali ini. timekaseh sebab sudi bace sampai sini...

13 comments:

eyemeroll said...

tidak~~
aku sokong biru~

cuma..biru sekarang dah tak macam zaman 'the special one'...

darkk25 said...

"man utd sucks..pengadil berat sebelah.."

"ronaldo kaki bangku..rooney kaki gaduh" kata Sordi yang merupakan peminat Hull City.

p/s: aku cite gaduh2 tak berape kacip. sebab ending mesti nice boat.

ah, geng nak kuar..pegi tengok geng ar..animasi tempatan gua sokong. filem david teoh, yusuf haslam anak beranak, prof, gua anggap sampah.

suya said...

musti harini untung besar kan sbb ade pekeje podaktif cam ko.harini je ke?hihi

SMEZ said...

x fhm.. tp sokong team biru.

macha_sezs said...

@eyemeroll
owh.zaman "itu"
aku anti gak time tu. tapi anti bersama respek.

@darkk25
ko jgn sampai aku ban ko!!!

@SMEZ
hahaha...aku tak bape nak paham perasaan orang2 biru ni~~

lalala~

Hidemichimomotani said...

Aku suka BIRU pasal aku hidup dlm Blues!...

ndlaw said...

aku minat lancer

zairi said...

weh...ko tengah donlod ongbak 2 eh?mane ko donlod? ape kate dah abih donlod sok,ko link kan kat aku plak? aku bukan nya apee, tiap kali aku nak donlod, banyak sangat link yang dia suruh donlod. sampai 30~40 part tuuu...pas tu suruh extract pakai pasword yg dia bagi.pulak tu error manjang. wuuuuu.....

macha_sezs said...

@suya
jangan majuk aku tertinggal komen ko ye...sorry syg~~ahakss..hahaa

aku podatif tetiap ari kayy...

pffftttttt
*tahan-gelak-sambil-tutup-mulut*

oke.oke.aku tipu.

@Hidemichimomotani
erk.blues dgn blue ade kene mengene eh?

idak le teman tau~~

@zairi
hehehehh..
torrent weh.
sila daftar kat jiwang.torrent.cc

@t00neY r00neY® said...

hijau xde ke?

purple ke?
turqois ke?

macha_sezs said...

@tuni

ah!
xde.xde. kene biru dengan pink jugak

piji said...

sayep liverpool..
ade bantahan?

macha_sezs said...

@piji
wahahaha..kalah woi!!

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..