Sunday, February 1, 2009

aku syak salah satu sebab kenapa lappy aku kene format adelah kerana aku banyak hutang tag

so bile aku berutang tag, banyak orang sumpah seranah aku

contoh sumpahan
"lahanat macha. tau la ensem. tanak buat tag plak. jahanam la kompiter lu~!!"

see?? tu orang yang cakap. bukan aku. kene pat plo pat kali mau makbul.

mula2 aku ingat nak abaikan jugak tag ni. tapi dah dua orang kasik. aku syak jatuh hukum wajib. so aku buat.

Use Google Image to search the answers to the questions below. Then you must choose a picture in the first page of the results, and post it as your answer. After that tag 6 people.

saya merupakan:

superhuman bebehh!!


saya gilababi nak pegi:

sewwizelannnnttt


tempat feberet saya:


katil oke.katil!.....kalau beli katil tu free yang melompat tu buleh dok??


bende yang saya feberetkan:
err..kenalkan..ni bini saya..dulu nama die wardaharina..sekarang takde nama lagi..
kenalkan jugak..yang ni anak kami~~juga tak benama lagi. azankan pon tak lagi..

oh.losernye aku.


minoman yang aku order selalu:

sirap limau. nama saintifik die aku tatau la... sharifah amani mungkin tau..


makanan feberet~~:

gua rembat ape saje yang halal wehh!


kaler yang aku suke usha:

hampir sama dengan kaler otak aku?? heh.korang kalo buat fitnah/andaian/tohmahan/mengumpat memang champion.


aku tinggal di:

apejadah aku cari Air Kunung tak de??demm.


mak aku beranakkan aku kat:

Hospital Kampar...tak jumpe jugak..aku kasik korang pekan Kampar je la.

sekolah dulu dekat:

SEMESTI

nostalgic wehh..ha.rakanrakan. ini link hilmi khairi. kenal lagi? batch aro. fom fai masa kite fom wan.

cerita mubi/ siries kegemaran saya

memula nak letak GG..tapi.....
bukan tajuk cite tu none la..aku tak de cite yang aku betol2 minat...so..none!



perlakuan ku di masa lapang:

tido la wehh~!!


saya inginkan~~~

kereta idaman aku yang paling logik untuk dibeli~~



uhhh..abes pon..bapak lama nak buat tag ni....

macam bese..senarai wajib membuat:

darkk25

karkadewa

hark

darabdua

hajime!!


uhh..penat.dah.dah.nak tido.

12 comments:

suya said...

apesal hobi ko same ngan aku.tiru eh
hahah

macha_sezs said...

@suya
ah.ko yang tiru aku...

lalala~~

yarn said...

hakhakhak...
bes2...
tang buy 1 pri 1 tu...erm...

**nasib bek tak kena...fuhhh...

darkk25 said...

tak nak buat

macha_sezs said...

@yarn
haha..part tu mmg best bagi aku...kalau bagi ko bes...er....ok..

aku open minded..
hahaha

@darkk
ah.mesti buat!!

anilrah said...

wahhh. aku baru je berazam x nak menjawab tag. nti la aku wt ye. :P
macha otak biru ke?

macha_sezs said...

@anilrah
tak ah.hijau. suci murni. lalala~~

@t00neY r00neY® said...

gua nk katil gak..tp model die wa nk anua zen

ndlaw said...

macha....
ko nyer cite rase hebat sgt la
lancer tue aku x tahan...
oit...
boss ku ade lancer tue

macha_sezs said...

@atuni
ah! demand nak mapuh. marah laki ko kang....

@ndlaw
ce ko tanya bos ko tuh..
die punye ke die sewa?
lalala~~~
120k je..still mampu kan??lalala~~

zairi said...

lu kasi itu amoi kecewa kat penonton je la wei...jangan sensor kan lagi lepas ni.

macha_sezs said...

@zairi
hakhakhak
nak aku kasik spoiler?
kaler putih~~~

pandai2 la korang imagine.

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..