Tuesday, January 20, 2009

entry kawan-kawan

aku ade sokrang member baru. nak kata kacip tak la kacip sangat. sedang2 air suam untuk susu baby tu la..tak sejuk cam shower pagi. tak panas macam jalan tar masa tengahari.

selalu jugak aku bermesej-mesejan dengan beliau.

beliau sorang pompuan.

jangan tanya umur bape. bak kata pawaz, what make a woman's woman is her secret.

aku bajet die ni berdarah jerman jawa.

jadinya malam ini kami bermesejan lagi.

macam bese.bagi sesape tak reti baca belog aku. ayat aku kaler hijau.musuh kaler merah.

halu baulu
gile rythm. atau mungkin dia nak panggil aku baulu. kurang pasti. namun aku pasrah

baulu tabest.perisa tepung.
rasa penah baca ayat ni..tapi aku lupe kat blog mana...semua kuih raya ada satu perisa.perisa tepung.
ko da makan?
tanya aku lagi. soalan skema. tanda takde modal nak borak. tanda mahu mulakan perbualan tapi takde idea lagi.

blom. baru abes masak. ah. stress aku
beliau memang jarang masak. itu fakta. dan aku tau itu. tapi aku rasa ketensenan beliau dan masak adelah dua perkara berbeza.

namun begitu. aku reply....

nape stress plak? nasik tu melawan cakap ko ke?

sesuka hati aku assume dia masak nasik. sebab die jawa orang malaysia.
aku fikir ayat yang aku reply tu da cukup hebat untuk buat beliau fikir panjang sebelum reply.

tapi malang nya..belum sempat aku lock keypad...










a.ah, aku nak die jadi nasik briyani, die jadi nasik putih..

........nyaris saja aku gelak guling2 di lantai kedai cik leha itu.


p/d- jom pegi pd
k/l- tanak ah.jom pegi kl
g/m- kat ipoh ade greentown mall..org perak panggil gm

f/g- kepada enjinier2 yang terlibat dalam diskusi semalam..saya tak tanya pasal motosikal la~~~saya sembang pasal motor!!

oke.masa gambar rawak.








err...takde la arini..sebab ade orang cakap blog aku banyak gambar. first time aku dengar orang bagi pendapat cam tu.

f/k- tenet lembab = dapat dosa ...logik tak?fikir2kan~

9 comments:

darkk25 said...

motor lebih kurang dengan rotor.

tapi tahu kah anda tahu rotor resistance tak same dengan motor resistance.

P=VA

while;

|yanA Azizi| said...

wah..name manje benar baulu2 tu??.muahahahhaha..

hajime said...

cam perbualan member aku time darjah 3...
ngan awex die nak tekel...

this.is.not.me said...

err..adekah tu tndanye die nk bgtaw kau yg die memasak supaya kau berkenan dkt die???

pi/es:tenet lembab mmg dpt dosa sbb asyik mengeluarkan kata-kata yg kurang comel,kan?

|sMa| said...

hahaha. i suka budak pompuan tu

kem slm kat dia~ ;P

suya said...

kem slm kat die juge

macha_sezs said...

@darkk25
while ape? abeskan koman anda itu.

@yana azizi
oh tidak. langsung tak cumellllll~
sayang lemang sangat2...cuba anda imangine

@hajime
ah.mentaliti aku memang muda rumaja lagi...

@thisisnotme
err...arr...jap.aku tnye die.

@ismal
oke.saya kem salam

@suya.
ape mende yang thisisnotme tu tanya ar?? :P
ah.ismal kem salam. die cakap die ske ko.

suya said...

bukanke lebih baik order pizza?oh kalau niat begitu adelah niat yang busuk saye rase..hihi

macha_sezs said...

@suya
diva ah lu~~!!

hahaha..ampun..ampun...

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..