Sunday, December 21, 2008

time of the week- serius entry

bangun pagi2 macam ni memang best..menyegarkan. lambat pon tak lambat sangat, awal pon tak awal sangat..sesedap rasa...cahaya matahari belom lagi cocok2 bontot ku...pagi ini memang indah..

ape nak buat arini? macam2 aktiviti ade..ah..pepagi cani ngam ho sangat la kalau aku g makan sarap kat memana mapley..roti canai suam2 panas sambil tengok ulangan bola malam tadi memang separa heaven...

tapi tabest la kalau makan sensorang..macam bese..aku kol kengkawan aku..joe, rizal dengan abdool..sambil makan gelak2 ..orang kiri kanan pandang..kami tak heran..bukan laga2 botol thai song pon..bukan main pungkang kasut kat depa pon..so kami buat bodo..

agak2 matahari da mula jeles dengan kami dan tokey mapley tu pon da jeling satu macam..kami pon angkat kaki pas bayar..kami bayar la tokey..takyah la pandang aku cam sengkek sangat..cam bese aku gelak2 lagi dengan kekawan aku...

petang ni tengok mubi ah. gsc ipoh tu bukan ade orang sangat pon..tengok cite omputih baru ade kelas..cite melayu ape kelas..mana ade comolot2..mana ade adegan panas2...abes kuat pon balak tumbuk awek die...eh.jap.tu bende betol ke drama?

ah.kesah ape aku..bukan port aku mende2 tu..bak kata beloger hebat -not into scene wa lah-

tengok mubi mesti mau sama awek ..pe kelas tengok mubi sensorang. big time loser la..ajak awek kua baru best..pas tu balik sure la aku anta naik kete aku.. pe barang naik moto.. awek bonceng tertonggek2 kat blakang.. kete motor blakang yang folow lu sedap je cucik mata....pas tu nak awek tu peluk lu kuat2 lu bawak moto lelaju..awek tanya

"kenapa laju sangat ni bang?"
"abang tak solat asar lagi ni yang...tu yang kene laju "

perrhh..kencing putar alam la lu mat..

alamak. dah petang. g main tenis bagus ni..baru ade body taff cam nadal. korang tatau sape nadal? ala...yang pendek2 idung kembang2 tu. ah. korang pikir la sendiri...
tapi aku ingat arini aku ade mood nak test main golf la..ape? korang ingat aku tak mampu ke nak beli golf set tu? apedehal..kat stor umah aku ade 3-4 set la..

agak2 peluh dua tiga titik..aku balik la..malam ni agenda besar.. pas makan malam dengan femily..aku masuk bilik jap..layan email mana yang patut..buat draf untuk blog aku..layan ym alakadar dengan member2 yang tade life ni...

oh.ah. lupe nak cite kat korang. aku ade blog..ari2 aku hapdet..sape kata orang yang ade blog ni tak de life? ah. korang yang menjadikan frenster sebagai homepage korang lagi takde life...

tengok life aku..warnawani wa cakap lu beb....

okeh.okeh. kang korang kata aku riak plak..

sekarang pukul 10malam..aku ade dua aktiviti nak di buat malam ni...konfius nak wat yang mana satu...
a) tengok bola malam ni...
cam bese ajak memember la skali....tak..bukan yang pagi tadi..aku banyak member la..pebarang kua dengan orang sama 2-3 kali sehari..loser la lu...donia lu sempit la woii..tengok arsengal lawan liverfool..2-2 loser. loser lawan loser sama dengan loserian..ah. pape la.

atauponn

b) jay dengan kamal ajak clubing..
ah. ni yang aku ske ni..malam minggu kelabing la best..baru banyak ciak sanasini.. baru panas.. baru meletup..walaupon iklan xpac cakap kalau kite setia banyak bonus kita akan dapat, ape salahnye kalau kita ade 2-3 simkad kan? la~~~~gi banyak bonus..
kalau g clubing..banyak awek..leh nari2..joget2 kinja2 cam berok makyeh..baru layan.. jangan riso..aku mabuk coke je ...pas tu buat2 la jalan huyung hayang sket..baru orang respek..melayu pon pandai minum2..ah. orang bukan tau.. pas tu aku rasa nak bawak awek yang seksi tu balik la.. boleh ajak main2..ringan2...tapi...hotel mana nak buat port ni?
...xkan la nak bawak hotel murah2..malu ah aku...
aku pikir lagi...
..
mana eh ..
..
..
hotel yang best kat area ipoh ni...
..
..
.pikir punye pikir.......
mana..
mana...
mana,....
...
..
.
.
..
.
.
...


bang..cekelat ni sposen bape??


ah.aku kembali ke realiti...




l/k- ya..sume cerita di atas adalah tipuan semata2...
j/k-ye ismal...tulisan anda sangat benarnya bagi saya....
h/k- ye..benar tekaan anda...saya sangat loser....
k/s- to pawaz..len kali la aku layan tag ko kayy..sorry..
g/d- to lily..tag anda saya teringin sangat nak buat...tapi banyak soklan yang saya tak leh nak jawab coz saya tak rapat dengan anda...maafin gue ya..







p/s- ya..cuma andalah kengkawan saya..trima kasih kepada yang sudi melawat dan memberikan komen kepada saya

12 comments:

darkk25 said...

saya selalu komen anda.
adakah saya kawan anda?

*mendongak ke langit*
*jatuh melutut*
*mengangkat ke dua belah tangan seperti berdoa*
*dan menjerit;

TIDAAKKKK!!!!

macha_sezs said...

@darkk25
anda
bukan
kawan
saya
sila
berambosss!

*melutut*
*tunduk*
*bekground itam*
*lampu spotlight menyinari saya*

MeSober said...

kesimpulannye ape aktiviti kamu ni?
sudah knpius!

huhu~

♥chubbycekelat ♥ said...

ehh tag tuh bule uat sal sape2 lah..
sal cik leha ker..*hoho*
kucen u ker..
hahah XD

suya said...

aku suke cite berangan ko.
sbb aku pon salu wat camtu.
adekah aku takde life.

this.is.not.me said...

saye terharu bercucuran air di sinki tatkala membaca entri ini.

macha_sezs said...

@mesober
saya jaga kedai mak saya encik...

@cekelat pelat
bukan kene wat pasal orang yang tag kite ke?
ah.malu.saya tidak pandai bahasa penjajah

@suya
err...arr...depend pada anda..
ah.terguna bahasa penjajah pula.

@inibukansaya
pastikan sinki anda tidak tersumbat ye...dikhuatiri boleh banjir..
tacing sangat ke??

i take it as a compliment...
tq..

@t00neY r00neY® said...

whoish...wa percaya smua yg lu tulis..wa xkire...sile g klabing skang gak!

hihihi....nice entry beb...

darkk25 said...

kan betul. ko ade peminat tersendiri =D

Hidemichimomotani said...

perghh...banyaknyer aktiviti tipu² engkau! Mintak sikit!

♥chubbycekelat ♥ said...

tipu3!
hahah XD

macha_sezs said...

@ @rooneytooney@
ah.jom. realisasikan impian maya aku!!
haha

@darkk25
mana ade la....*blush*

@hidemichimomotani
takbley~~~
haha..

@cekelatgemok
haha..
kantoi eh?
lala~~

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..