Tuesday, December 23, 2008

aku suke buat entry tanpa tajuk...

sorry..sorryyyyyyy...
kegagalan aku menghapdet semalam sangat aku kesali....segala kesulitan yang anda hadapi amat dikesali. Saje aku tiru alasan JKR.

So. i've already finish my moodytoogy thang...today's new day..yesterday...umm..yesterday lah..
ah. gagal plak aku nak berbahasa penjajah ni..maybe-kah aku tak sehebat beloger lain yang cuba mengubah identiti bahasa mereka?

ah. aku tak layak mengondem oranng lain..ternyata mereka jauh lebih hebat dari saya..

soo....er....pe nak cite ari ni?

kat tempat aku praktikal ni...
15 menet sebelom balik..akan ade masa untuk mengemaskan kawasan kerja.. ala..macam korang form five dulu..pas abes eksperimen kat lab kimia sure kene kemas tempat keje kan?
kalo tak kemas....sure kene perli dengan cik Maznah si mulut laser itu..~ampun~

so..waktu mengemas ini akan ade loceng tersendiri.. muzik akan dibunyikan selama 15menet tu..memula aku dengar muzik tu aku ingat lagu tema "time-ultraman-nak-menang-time-lawan-resakse-ketika-lampu-merah-berkelip-kelip" ......memang menghiburkan bagi kanak2 yang bermentaliti nam taun setengah....

tapi aku salah..selepas menjalani beberapa sesi soal jawab bersama puan yutiub..saya menjumpai ini....


10 comments:

@t00neY r00neY® said...

mak aih...hang biar betul...nk kemas pon ade muzik??xde makan2 ke time kemas?

macha_sezs said...

ah.makan.makan.makan. tu je la minah indon kat kilang tu tau..ngunyap je keje deme..

darkk25 said...

aku tak tahu nak komen ape..
tapi aku sepam je la..
kasi komen ko banyak skit

macha_sezs said...

@darkk25
ah..tenkiu..tenkiu..ni yang aku ske dengan ko nih..

anilrah said...

weh aku terase. cess. aku termakan cili la kot.

macha_sezs said...

@anilrah
xlah..anda makan nangka..kene getah..

DarabDua said...

aaah.. tak bubuh tajuk
lu dah menyalahi kod etika memblog ni!
nak kena ong bak apa?
haha~

Hidemichimomotani said...

ni lagu wajib pancaragam sekolah Chong Hua.

macha_sezs said...

@ hidemichimotani
yeke??siyes?? aku nak pecaya ni....

macha_sezs said...

@bahagidoblas
tak sengaja bhai~~
ampun..ampun...

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..