Thursday, December 4, 2008

lari dari crite intern kejap



Aku up video ni semata-mata….
……… nak jadikan minah ni bahan.
Kesah ape aku..
Ni la manusia terbongok penah aku jumpe..da lama da aku jumpe vid ni..saje simpan lelama…

Xke bangang??xke buduss?? Ntah ape la pakcik2 tepi die cakap kan?
Setupid e-dii-et!!
Mau satu tren dengar die cakap kan?
Tatau malu ke?kalo laki die pon memang die tatau malu ke?

Oh!
Tatau malu sebab kemaluan da tade kot~~
Haha……no more futher komen..
Bes gak sore minah ni..leh jadik penyanyi rock ala ala gothic..

Pompuan sume cani ke r?
Mungkin jugak…
Xpuas ati?aku seksis?
Jom gado kat komen.kesah ape aku…
Apadahal…
Penah tengok lelaki cam tu??mana ade…
Yang paling best skali member pompuan tu la…
Kalau aku la..
…bergerak dengan pantas tapi senyap ke ujung tren ..syu..syu..syuu *berlalu pergi*. Da sampai ujung tren ..join orang2 kat blakang tu yg tengah kutuk die…

Apadahal..adios.

8 comments:

yoshz said...

ler tu je ker? ingatkan dia tercampak keluar keretapi..

anilrah said...

ish memalukan btol

darkk25 said...

"ler tu je ker? ingatkan dia tercampak keluar keretapi.."

saya bersetuju dengan pendapat encik yosh

macha_sezs said...

@ yoshz
ini.
penghargaan.
terbesar.
haha...tanak aku..kang masok penjara cane aku nak abeskan intern aku?? dala awek cun ramai...tidak~~

@anilrah
tahniah..anda memang tau malu

@darkk25
seperti yang diberitahu...
ko nak abeskan intern aku ke?

DarabDua said...

peh!
macam2 peel.

macha_sezs said...

@ darabdua

ni baru tahap patblas petala langit bro...lu penah tengok doploh petala langit punya??
ha..pikirpikir kan..

Anonymous said...

bukan setakat tahap bongok, tp mmg dah tahap maha bengong minah tu...huhu...

macha_sezs said...

@anonymous
elok anta tanjumg rambutan kan?kan?kan?

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..