Tuesday, December 2, 2008

hari kedua LI...hari pertama heaven ku..lalala...akak clerk yg hot..tajuk yang panjang..aku tetap kacak...alalala~~

nak buat kronologi lagi ke ar?? kang korang bosan plak bace kan...hurmmm....nak buat dindingan teks -wall of text- kang ade plak yang mengomen pedaspedas...malas ah aku..pawaz tu bukan leh tengok aku aman damai sejenak..ampun~~

so ape nak cite r?
xde idea la...
tapi banyak bende best...
jom buat tought,quote and dialogue la..
sape sape yang da bese bace paham2 sendiri la kayy..yang baru nak bace...sila bace ikut kaler kay..aku tak ske la tulis2 nama ni..penat dan payah tau nak merekacipta namanama melayu ni...

okeh..aku mulakan dengan yang paling senang..

aku bizi macam bibik sekarang..kata yoh..see??senang bukan?

okeh..susah sket..

aku tanak panggil ko awin la..boleh?
abes tu nak pggil ape?
maz...okeh?
urmm....kenapa?.......sekati ko la...
haha..bagus..sekarang ko leh follow aku...
minah ni mempollow aku ke manamana je...heran sungguh aku...nak je aku cakap xbley...riso nanges je kang..riso plak aku kalo die merepot kat bapak die....kene peparang sedas dua sesia je...huhuuu...

okeh..sekarang meh aku ajar korang cane nak paham kay...aku bosan dengan rungutan picisan korang..aku bukan kaunter pertanyaan bank GIRO kayy....

1st-ly..sama kaler bermakna orang yang sama..nak kene elebret ke??as in kulit keras..dialog ini berlaku antara dua orang makhluk idup kay..ah.korang ni...takkan la sesimple lelabi pon korang tak paham....

2nd-ly...kalau aku ijau kan and senget kan siket..tu tanda nye bende tu belegar2 di pale otak aku...aku terfikir bende tu time tu tapi x la sebongak itu nak berkata apa yang aku pikirin...

3rd-ly....ape ape la yg aku pikir kan nanti...

ah.pe aku nak tulis tadi ar?
korang la ni..kan aku da lupe........ah.esok la.ngantok da ni.....
nah sekupang sorang...syoh..syoh...syoh..gi beli cekelat kat kedai cik leha..

p/s- i love u kak...
pi es lagi- skati aku la nak tulis ape kat p/s tu.

now.mari lihat gambarmerepek...
time pegi keje aku naik ni....bas kilang....time balik aku naik van kilang je...sebab yang lain pulun OT...









.

.

.
.
.
.

.
.
...
.
.

.
.
.....




bukan yang ni kayy.

4 comments:

darkk25 said...

aku sanggup naik bus kuning dari bus kilang. lagi stylo.

macha_sezs said...

@darkk25
ah.tanak aku.bas kuning xde ramai awek...

darkk25 said...

Bus kilang tak de klas. Bus ade muke rimau gak ade klas

macha_sezs said...

@darkk25
yang penting minah kilang dowhh.....minah kilang!

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..