Tuesday, December 2, 2008

kepada semua yang saya sayangi dan kasihi

muahahahaha...aku teramat hepi la ari ni...
so...as the tajuk said...aku nak wat dedication la pada ari ini...
hahahaha....

to all my readers..
aku nak tarik balik la statement aku smalam..
sume pompuan melayu yg cun+hot ade kat department aku...haha..tarak tipu bebb...

to CnC clerk...
u all cun la..hehe..

to syaz..
aku da tanye manager kilang tu...die kata "wheres your blue wire??ah..no wonder la u so naive..."
see??aku normal...

to pawaz...
gurl smalam tu not hot kayy...
n...er...terima la pijam tu seadanya...

to cik leha...
jangan la nag pepagi buta..ilang mood la mak...

to dad...
rilex...i know how to handle myself..haha

to azwin (my ex)
saya baru tau saya fobia dengan nama awak.....pegi Perth tu cecepat sket.

to mazwin..
ko ni cam katon la...sama cam ex aku...cuma ko putih sket dari die..and...ha.aku tanak panggil ko awin..panggil ko maz la k..aku fobia..hahaha....awinofobia...

to my engineer...
tq coz keeping all the hot babe in your department..
aku ske ayat anda "orang pandai cam kite ni..kalau keje..senang je orang bayar gaji..makeup pun tak luntur la!"

to hafizi (my LI-mate)
esok ko jangan gatal2 nak cross line kuning tu kay...awek sampah sume side ko..clerk CnC side aku..bukan ape..standardize la kata kan....

to my akak..
saya malu dengan ape yg berlaku semalam..
ha.korang jangan sesebok nak tanye kay..xde.xde.aku tanak jawab.

to myself..
just remember that u are in interm with heavennnn surrounding...lalalala~~

ah.nak wat report daily..jap eh...wait my next post...malam sket kay..hahaha...

2 comments:

darkk25 said...

saya awin, kecik ati saya. sampai ati awk cakap cmtu kat saya.

Saya nak pi perth skang jugak.

Btw, PIJAM FTW

macha_sezs said...

@darkk25
jangan lupe bawak balik batu belangbelang tu kay..

er...ftw?en.google gitau "for the win"...err....for the win??apejadah?

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..