Tuesday, December 9, 2008

albumgambaras

Okeh.aku da bosan menaip.lagipon ari ni aku penat begosip dengan akak2 clerk yang cun bercerita pasal sape laki orang ni..sape tak beranak2 lagi..and blablabla..you know la kan..pompuan..haha..
so.aku nak letak pics la ari ni..kasi cun sket aku punye belog ni..
apejadah kah??aku saspek ni tong gas beracun yg diorang guna time nak bom hotel kat india tu la..





ini??lakonan sematamata..toksah la nak temberang kajol oi~





ini submachine gun.sumpah gua tipu lu.




ini gambar ada sikit minat jugak. wa rasa wa ade seni la..haha..seni my a**!!




yang ni gambar fail..kalo jadi sure mantap!demm tol.




sumpah.beliau cumell macam panda yoh




haa..tempat kedua cun dalam department aku..dipersilakan..akaaaakk clerk~~~!!ala...memalu lak bile nak amek gambo...tadi sporting...




tempat pertama~~!!! akak QA~~~ memang melt kalau aku usha die lelama..tapi korang kene faham.aku dengan sengaja letak gambo die melintang..sebab ape??
melintang samadengan signboard ni..
sigboard ni...bermaksud....






























beliau dah kawennn~~~































demn.

4 comments:

hackemi said...

mensch! senget pale aku layann..tp usaha aku sia2..
bunga bukan skuntum...zzz..

tp akak QA tu bukan bungaa!!

macha_sezs said...

@hackemi
haha..tu la..aku pon frust gak memula tau tuh.. muke+body die sumpah cam cam anak dara pas spm dowhh..huhuu..

darkk25 said...

"Datang untuk bekerja. Komitmen kena ada. Jangan Niat Lain."

"Berubahlah"

Kata Encik Mazree kepada aku. Haha

macha_sezs said...

@darkk25
haha..pedas anda diperli.
nasib saya bukan anda.
so saya tak perlu berubah
haha

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..