Wednesday, January 26, 2011

Mesti la nak update pasal kehidupan aku kan? Bahaha

  1. Assalamualaikum. Jawab!
  2. Kalau dalam email aku, lepas salam tu ada Good Day!
  3. Kenapa ada tanda seru lepas Good Day tu jangan tanya aku.
  4. Sekarang port lepak aku kat Seksyen 7 S.Alam.
  5. Seksyen- seksyen lain jangan tanya lagi. Aku bagi makan kaki nanti. Paling Jauh aku boleh pergi pun Wisma Jakel. Itu kalau line Utara. Kalau side-side Selatan, paling jauh aku boleh pergi sampai area Hakim sana.
  6. Tepat lepak terbaik bagi aku sekarang, adalah kepsi S7 ni. Menikmati cheezy wedges sambil tengok awek UiTM balik kelas memang A+!
  7. Cuti aku...haish.Jangan tanya bila. Payah aku nak explen.
  8. Kerja aku sekarang ni..haish.
  9. Baik pun payah, garang pun payah, memerintah pun payah, pak turut pun payah, kaki kipas pun payah, kaki rebel pun payah.
  10. Aku punya tahap givup ke TM sampai ke tahap "malas-nak-kabo-dah"
  11. Aku syak budak yang jaga CC tempat aku tengah online ni tengah beromen dengan awek dia kat belakang. Jap aku dengar bebetol. Siap uh-ah! Shilanat.
  12. Cilaka awek dia comey!
  13. Tadi masa aku mnikmati Cheezy Wedges, aku ternampak sebijik Celica. Teringat aku kat Celica masa aku belajar dulu. Tuan punya Celica tu Cina. Muka tahap pecah rumah. Tapi awek dia usung dalam Celica diaaaaaaaa. Nak beli Celica gak lah.
  14. Eh. Kata nak Lancer. Eh.Eh.
  15. Sebut pasal kereta, Cik Leha tuntut hutang kereta kat aku. RM 5000. Nak tunggu setel aku rasa sempat lagi Mitsubishi keluar Evo baru. Ceh.
  16. Aku paling benci bila aku rasa banyak benda nak taip tadi. Lepas tu lupa dah. Ceh.
  17. Bulan depan saya berjanji akan lebih banyak update kalau data plan tidak mengecewakan.
  18. eh,
  19. dah no 19!
  20. Oh baidewei, Selamat Tahun Baru! keh keh keh.







.

12 comments:

Anonymous said...

salam..
celah mane lak s7 de kfc ni..
s2 kot..haha..

Darkk said...

salam anon kat atas,

s7 ada kfc. lokasi betul-betul depan pintu belakang uitm. harap maklum.

s2 pun ada jugak. dekat pintu utama uitm jugak.

Pendek kata, keluar UiTM. Jumpa kfc.

Puan Capa said...

lama tak blog!welkom back!

kaxx said...

Tak payah kerja lah Macha. Kata blogger kaya dah.

h a n i e said...

oii..seksyen 7 ke..
mari seksyen 13 lah..[bila akak ade kelas lah..kehkehkeh]

Masy said...

tak penah lg lepak kfc s7 tu, nmpk cam susah nk lepakkan kete je. huhuhuhu

wong solo gak idaman hatiku aummmmm

eyemeroll said...

Nak tahu jalan sek 7 tanye aku. Rumah aku area situ. Ahaks.

pari pari syurga said...

ehemm.. ehemm!

paham tak ape maksud dehem akak tu?


kahkahkah.

- GC - said...

mari lumut lah, sini takdak seksyen langsung.. kah3x

AkuOsi said...

haha,,mmg UiTM kaye dengan kfc!

HazirahMahadzir said...

hai abam Macha!

@tune® said...

kehepsi?ko ade rase tat telur die?

terbaekk weyyyyyyyy

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..