Friday, September 10, 2010

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin

Atau dalam bahasa lainnya SHRMZB.

Budak budak sekarang, cengginilah. Semua pesen malas nak mengeja.

Siapa yang pernah marah, merusuh, kecik ati, bengang, bengkek, cemburu buta, iri hati, rasa nak mintak sign, mengamuk dan sentap dengan aku, aku nak ucapkan;

Udah udah le tu..time raya takkan nak berkira sangat ye dok?

Happy Eid all!






Darkk, Suya, TasikM, gadisebelahpintu, MrBlind, Paiseh, Hzrh, PariPariSyurga, mynameisjay, kecik, kaxx, hanie, citah dan semua semua lah yang kenal aku melalui blog merepekmeraban, aku mintak maaf banyak2 weh!

Kang mesti ada yang merajuk sebab aku tak mention nama ni. Jangan sentap k!


.

24 comments:

Anonymous said...

Weh kalian2 yang baca entry ni, cpt drop comment. Macha ckp dia nak belanja kalau lebih dr 30komen. Ini serius!

Selamat hari raya gak macha. :D

-sarah-

macha_sezs said...

gsp,
hoi hoi hoi.aku cakap 130 lah! mana hilang 1?

ejen freemason eh lu ni?

kikikikiii..ammpun!!!

crazy_labelle said...

1

crazy_labelle said...

2

crazy_labelle said...

3

crazy_labelle said...

4

crazy_labelle said...

5

crazy_labelle said...

6

macha_sezs said...

CL,
hampehhhhh..hahaha..aku tau ko bosan. jangan spam ye adik2! hahaha

crazy_labelle said...

7

crazy_labelle said...

8

crazy_labelle said...

9

crazy_labelle said...

10

crazy_labelle said...

lg 20 ak wat kemudian...
nak break makan lemang jap...

macha_sezs said...

*pray*
sila kenyang sampai lupa nak sambung~

citahrudin said...

hampir2 gua rasa beraya di planet lain bila nmpk SHRMZB

mntk maaf pun nk mls2 bdk2 nih
mntk duit raya rajin plk...

aihhh...

*****

oh..nm gua ada rupanya

citahrudin said...

hampir2 gua rasa beraya di planet lain bila nmpk SHRMZB

mntk maaf pun nk mls2 bdk2 nih
mntk duit raya rajin plk...

aihhh...

*****

oh..nm gua ada rupanya

Firol said...

slmt hari raya...

hamzah ian said...

raya!!!!

helomynameisjaye said...

SHRMZB.ko bagi ide bule aku guna lagi tahun dpn.kikiki

fndrocka said...

slmt hari raya ketigaa..jom tgk tv.

pari pari syurga said...

haaaa... naseb nama akak masuk list. kalau takde, akak nak bocorkan rahsia ko kat cik leha.

HazirahMahadzir said...

cha, bihun tu kau makan kat rumah sape wey?





hihi.
selamat hari raya!
maaaaappppp!
:D

GaDis CoMeL said...

sumpah sentap!

takde nama aku cha. huhu.

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..