Thursday, August 5, 2010

The Axe And Hard

Korang ingat lagi entry ni?

Aku dah bagi link tu klik la..

Tahun ni turn aku. Kalau aku hantar benda yang sama, agak2 apa dia balas eh?

...dan aku nak tambah,

Terima Kasih.


The title was actually a homophone, can anyone guess what it is actually. Its the best I can come up with.
*julur lidah sambil buat muka comel*







.

13 comments:

minah senget said...

so???? =)

crazy_labelle said...

congratz...

kalau nak bunga meh dtg umah ak...

macha_sezs said...

minah senget,
tu je?
haha


crazy,
umah ko manaaaaaaaaa??



.

minah senget said...

eh lupa lak..tahniah..bunga konvo..ko kutip la kat mana2 tepi jalan tue..kan banyak bandaran tanam..hahaha..

tasekM said...

nk adiah apa dek...?


.

helomynameisjaye said...

homophone tu apa?

macha_sezs said...

akak tasek ku sayang,
setakat evo sebijik tu apaaaaaaa la sangat kan kakkkkk~



jay,
google ah.
bwek.



.

GaDis CoMeL said...

cute je bila macha julur lidah n buat muka comel.. suweeeettt sgt...hihihi.

h a n i e said...

chaaaaaa...
weekend ni akak balik kuale..ate moh le dtg..makan deroyan..

heheh

macha_sezs said...

gadis comel,
*blushing*

jangan la cakap kuat2....



hanie,
scroll aku menunggu ni kak. takde masa nak menderoyan deroyan aih!

hahaha.

bawak la pos bear seketol dua ya.



.

Anonymous said...

ex heart?

awek lama kot. klo betol dapat ape weh?

haha, congrats!


_sarahmohamad_

Masy said...

oo konvo.. tak pyh la bunga2 ni sume, ko tu anak jantan. bunga lawannye kumbang. akak bg ko kumbanglah sekor, cukup?

citahrudin said...

jap2...jelir lidah ke julur lidah?

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..