Monday, July 5, 2010

Living my phatetic life

Maka secara rasminya tamat la degree aku. Sebulan aku tak update adalah kerana aku di tendang tendang oleh pihak pengurusan. Aku pindah 3 rumah dalam masa 7 minggu. Nasib baik paper lahanat ni aku lulus.

Sekarang aku still kat Melaka lagi. Kenapa tak balik Perak? Perak tak best. Boleh? Haha.

Tapi aku hidup kat sini merempat. Sekarang aku tinggal dengan budak-budak yang Darkk klasifikasikan sebagai " Student-yang-dekan-sayang-sangat-sebab-tu-tak-grad-lagi". Sewa rumah aku dah bayar sebulan. Dan aku ada seratus untuk hidup. Entah berapa lama.

Tadi aku pergi cari kerja sambilan. Dekat satu resort tepi exit tol. Kerja cuci pinggan. Part time. Ada kerja dia call, takde kerja pandai pandai la kau mengemis.

Harap-harap aku boleh hidup kat Melaka ni.




.
Yah.I'm crying inside.

And yah, I know my writing suck.

16 comments:

tasekM said...

simpan stok megi banyak2 ye...

:)

suya said...

dun cry!

macha_sezs said...

TM,
ada 3-4peket je rasanye ni..



subiya,
sikit lagi ni nok!

..nOj.. said...

balik la perak. lama leh simpan seratus tu. tanak balik perak, meh datang pahang jadik pembantu umah aku. aku ni dh tua tak larat dh nk buat keje umh. upah takde la. tp mkn free. nak tak?

macha_sezs said...

noj,
teman anak dara akak main2 boleh la kak.

:P

Masy said...

insyaallah bole.. org len bole idop kat melaka, takkan seorg macha tak berjaya kot hehe

jo said...

the hardest part of life is when we are going to start a new life.

bdk dpn pc said...

ko pergi la numpang umah kak tasek..mesti dia bg makan free.

:p

helomynameisjaye said...

carik la kerja kt kl kan lagi senang.rasenye?

Anonymous said...

ahh sedihnya hidup kau. aku pun tgh sedih ni. aku skrg mkn murah2 je. ttbe aku dga, kedai aku slalu gi tu terbakar. cmno?

_sarahmohamad_

gadis comel said...

ala macha,


rindu sama hang.




;p

Ries Lee said...

aku kalo tinggal seratus jer..
boleh cuba bertahan untuk 2 minggu..

eyemeroll said...

da abes da degree..
best sial..

jangan duk sibuk cari kije je..
cari bini cepat..haha

chokio_nia said...

sabar derr...neway congrats ah..:)

PURPLE is LOVE said...

chuga haeyo (tahniah)!

kita serupa.. akhirnya habis gak degree..

selamat memburu kerja..

>.<

shax said...

ilek cha. dugaan tu. heh

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..