Monday, March 29, 2010

Bestnya jadi abang....part 1

Adik perempuan yang bawah aku ni baru masuk Politeknik. Sejak masuk poli ni, aku tengok dia makin maju. YM! pun dah ada. Baru-baru ni dia add aku kat fesbuk. Bagus budak ni, pandai dia add aku, takde nak sorok2.

Sabtu baru ni, dia YM! dengan aku,

"Bang, I dah ada boyfren"

Adik aku yang sorang ni, kalau sembang dengan aku, memang ber I-U, I-U je. Entah ape ke pesen tak hormat aku. Tapi aku kan abang yang cool.

Baiklah, itu perkara lain.

Adik aku yang satu ni, tak pernah ada boifren. Dia hodoh ke? Haha. Aku rasa dia lagi putih dari korang2 semua. Dan aku syak mata dia lagi bulat dari mata korang yang sepet2 ni. Heh.
Tapi tulah, dia takde boifren. Bagus juga, sedangkan tengah takde pun boleh tahan bengap, inikan pulak kalau ada. Mau jahanam adik aku ni. Hoh.

Maka, karena sedikit terkejut atas pemberitahuan beliau, aku mereply dengan spontan,

crypttex: i agak dah
crypttex: gatal
crypttex: belajo la dulu
crypttex: kalau pandai macam i takpelah
crypttex: heh


lepas seminit baru dia reply,

"Jahaaaaaaaaaaaaaatttttt!!!!!"



Korang yang takde adik mana dapat bayang feel dia macam mana! Haha~



.

23 comments:

..nOj.. said...

gua ade adik... lg la xdpt byg kalau dpt ym dr kumprinx camni : 'kak, gua dh ade awek'. gua gelak sampai semput la kot... hahaha

h a n i e said...

hai abg macha..







.

kahkahkahkah!!

tasekM said...

ye laaaaaa. ye laaaaaa.





aku sepet!~


.

gadis sebelah pintu said...

ape reason kau letak id ym kt sini? sengaja la tuuuuuu..

u jahaaaaaattttt~!

hik.

eyemeroll said...

i tak sangka u ada adik putih macha...hehe

|yanA Azizi| said...

ko kejam!!!!.

shakinah said...

gila laa ber i u i u!
aku dengan abang aku ber aku kau je.
heh

YobSumo said...

adik aku kalau ade boypren mesti tak cite kat aku.

orange. said...

ahaha.
adik aku text aku, add math dia fail tadi.
aku pun balas lebih kurang je.
kesian,sape suruh kacau time aku tengah nap.haha.

siggplus said...

aku ada adik

#pandang bahagian rectum

jo said...

jahaaaaaaaaaaaaaaaaaattttttttttttttt la abg macha ni!

bdk dpn pc said...

jahaaatttt la sgt ko kn macha..
at least, dia jmpe jugak boyfren yg nk ke dia...


hahaa

Si Aizuddin said...

Aku biasa kalau jawab macam tu tak kena cubit, kena gigit. Tak pun penunbuk sekali.

crazy_labelle said...

owh, kalo adik ak menggedik cmtu mmg kne kitai... bkn ak sje gnas, tp nak bg kuat skit jati diri diorg...

suya said...

kepimpinan melalui tauladan tu

♥chubbycekelat ♥ said...

kalo aq masok poli aq tanak jadi cm adeq ko yg gatal tuh..AHAHA :P

zulhafixi said...

boifren poli? heh..

jahaatttttttt

chokio_nia said...

ahhhh..nak tau jugak rase cmne..ko jadi adek aku mau??

kecik said...

adik aku pakwe sekali 5. sumpah aku tak paham. aku pakwe sekor pun tadak!

10tonmind said...

wa pon ade adik...diorg nak ade pakwe ke ape ke wa xd hal...janji jgn wat bukan2 udah ler

liennasts said...

ehehe... suka dengar kesah abang2 ni.. Jadi abg mesti nak sporting.. baru adik tak de nak sorok2..

-C.Gad!s- said...

hahahaha....

nasib baik dia adik kan?kalo dia akak..kompom ko tak berani cakap gtu...hahahaha...

err...nasib baik gak aku tader abg..kalo tak tal terlarat abang aku nak layan boyfren2 aku( baget hot tetibe)


hahaha..aku bohong jerk...keh keh

Faiz Zaki said...

haha mmg klala !

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..