Monday, January 4, 2010

Sembilan Menjadi Sepuluh (Baca : Ini Adalah Entry Riak)

Selamat tahun baru. Entah kenapa nak kena wish pun aku tak tahu. Bukan dapat hadiah.

Pandang ke depan untuk terus hidup. Dan pandang kebelakang untuk terus hidup juga. Tapi dengan lebih sistematik.

Mari pandang kebelakang sebentar.

Satu perkara yang aku belajar sepanjang tahun lepas adalah jangan berharap sangat.

Contoh macam aku berharap gilababi untuk dapatkan Awek Ya Allah Lawanya. Tapi tak dapat dapat jugak. Ceh.

Tapi aku tak berharap langsung untuk dapat Dean List semester lepas, tapi aku dapat!!!

Muahahahaha.

Maka, tahun ini, disamping mengekalkan ke-belagak-kan aku di tahap tertinggi, aku juga berharap untuk............





Tak Berharap Apa Apa.

3.58 YO!

Korang kena faham kejakunan aku kali ini adalah kerana aku tak penah dapat pointer seperti ini. Akak Akak sekalian, sila belanja saya. Ehiks~!



Di nota yang lain,

cepat cepat la mat saleh ni abes cuti! Aku ada banyak series nak tengok ni!!

19 comments:

jo said...

gua ingat lu bangang manjang...ada jugak cerdiknya...tahniah2..

H.A.N.I.E said...

owh..
nasib x masuk list dlm "akak²" di atas.
jd akak belanje budak darkk sorang je mkn seafood nt..

muahahahaha~

tasekM said...

wah!~

bagus. bagus. adek aku...

bab belanja tak de hal. bulih je...

:)




.

helomynameisjaye said...

aku pon tak sabo derang habis holidayahoiyahoi.

helomynameisjaye said...

tertinggal "tunggu".ekekeke

ezzati said...

results bgs ke??congrats :)

Lifesaver said...

berlagak2 la selalu

shakinah said...

berlagak tu bagus kan?
aku pun nak jugak lah

..nOj.. said...

fuhyooo caya la... tahniah tahniah

pari pari syurga said...

huhhh?

huhhhhhh?

huuuuhhhh???????


ade perjanjian hitam putih tak?


hahahahha...

pari pari syurga said...

3.58... errmmmm, awesome!


brape byk pakai toyol hr tu? hahahaha.

macha_sezs said...

jo,
heh. sekali gua pandai melampau2 pandainye kan? tu yang gua malas tu. heh!




hanie,
darkk??bile?mana? takpe. saya boleh bawak sponser saya sendiri.

tak gitu akak tasek ku sayang??
ahaks~








tasekM,
tapi kalau akak tak makan sekali tak nak lah. segan la saya......

sopan tak jawapan saya?

hehehee~
bulan depan, yong tau fu. amcam?






jay bebeh,
ntahpape la derang cuti lelama. shari dua dah la ye dok?




jay lagi,

ok.ok. nampak sangat ko tak sabar. ahaha~



ezzati,
thanks~

:)




lifesaver,
err....lain macam je...marah ke ni?




shakinah,
heh. ko kanak2 lagi. tunggu besar sikit.

hahaha~






noj,
tq kak~!





pepari,

ah. benci ah buat2 lupa niiiii.

ish. jangan la jerit kuat2 pasal toyol tu. tu lain cerita la.

hohohohhh~




.

Liliyuli said...

tahniah.

dah. dah. pergi bakar sume toyol toyol yg ada tu.

Darab Dua said...

pesen otak geliga jugak lu. gua dah nampak dah ari tu. haha~

alhena said...

ohh!! sangat kesian kerana tidak pernah mendapat pointer seperti itu.huhuu

apapun.. akak ucapkan tahniah! sila teruskan usaha ye?

dan bernasib baik jugak tak termasuk dalam golongan akak yang kene belanja.

btw, result akak jatuh! huwaaaaaaaa!!

Masy said...

mujurrr tak sebut nama guwa, klu tak rasanye org yg sebut tu yg kene paw balik hoho

macha_sezs said...

liliyuli,

trimas. mana boleh bakar! sayang woo~






alhena,

course saya paling susah antara yang tersusah. tu sebab tak penah dapat pointer macam tu.

heh.

padan muka!

:P






masy,

orang melaka memang macam ni.


.
.
cukup rasis tak gua?

:P

Zyma Saad said...

Pandang ke hadapan utk mara lebih jauh....
Pandang ke belakang utk kenangi sejarah semalam yg telah berlalu......

;)

tasekM said...

yong tau fu tang mana sedap hah...? ada cadangan...?

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..