Tuesday, January 26, 2010

Love Happens

Hari itu, Awek-Ya-Allah-Lawanya tanya aku macam mana nak donlod satu cerita. Lepas ajar dia, aku pun donlod la cerita ni. Aku tak penah dengar pun cerita ni. Mungkin sebab dalam genre yang boleh buat aku tertidur ketika menonton.

Cerita Tentang Life.

Sirius. Cerita ni mengantuk. Kepada yang membenci Jeniffer Aniston, sila bakar cerita ini.

Tapi itulah, macam kawan aku yang suka 300 Days of Summer, kerana (aku rasa) sebab peribadi beliau (read:pernah jadi), aku juga suka cerita ni sebab aku rasa ada kena mengena dengan aku.

This film was about to let it go....

atau dalam bahasa melayu..






.
.
.
.
...melepaskan.










Apa cilaka bila translate tak sedap langsung bunyinya?? Ceh.


Punya la lama aku simpan draft ni sampai aku dah lupa macamana cerita ni.



.

17 comments:

Liliyuli said...

ada cinta tak semestinya memiliki..
err..ada kaitan tak ngan cite tu?

tasekM said...

hahaha....


busuk la ko cha.... ha ha.

:P


.

Lifesaver said...

ko tgk cter ni?

hanie said...

nih akak nk tukar panggil ko ni...
dari pakwe sweet...
akak nk panggil pakwe jambu..

keji~


hahaha :P

NaBiLaLaLaLa said...

ko cte psl cte love happens ni ke atau cte psl 300days summer?

hehe.tbe2 aku blur..=p

aku rse awek-ya Allah-biasa2 je tu.. pn x dwload lg.

hahahaha..

siggplus said...

Lu nk buktikan yg lu pencinta wanita tegar ke? Haha

jo said...

kaitan dengan lu..?
ish....xdapat la gua nak meneka...

helomynameisjaye said...

love happens when u make it work.agagaggaa

macha_sezs said...

liliyuli,
err....ntah lah. ada kot..kejap.

mungkin takde.
:P





tasekM,
hahaha.aku tak terfikir ayat lain la masa tu kak..tapi betul la kan?

melepaskan.

jangan risau, saya pesen beradab punya.hahaha~



lifesaver,
yup. ade lagi dalam kompiter aku ni ha.




hanie,
err...tu kira macam turun taraf ke kak?

haha~





bella,
aku dah tak ingat cite ni cane. tapi rasanya aku buat ribiu ni lepas tengok cite ni..so ni aku cite pasal cite ni la.

=)




siggy,
at least gua tak takut bini!
hahahahaha~




jo,
tak usah la meneka.hahaha~



jay,
dan aku malas to work it out. heh~


.

siggplus said...

sapa takut bini?

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

citer ni hampeh tak syok...
sib baik tiket wayang....skandal yg bayar kan.....

hahahhaha

macha_sezs said...

siggy,
sudah gaharu cendana pula,
lu la!

heh.

macha_sezs said...

yanie,
hahaha..kua dengan scandal tu yang penting pun kannnnnnnn~

ehehe~

..nOj.. said...

ni cite x abeh ni. boringggg

macha_sezs said...

noj,
bosan cite ni..malas nak buat rebiu.huhu~


.

Nani Aziz said...

setuju. rugi je RM22 aku. serius bosan T__T

macha_sezs said...

Nani,
tiket ape ko beli sampai 22hengget?


.

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..