Wednesday, December 23, 2009

Apa yang korang akan lakukan...

Apa yang korang akan lakukan...

... selepas korang tak makan dua hari, tiga hari sebelum tak makan dua hari tu korang hanya makan maggi sebab korang betul betul takde duit dan beberapa jam yang lalu adik korang hantar mesej

Bang, mak tanya you nak duit tak?

Malangnya korang takde credit nak reply.

Tapi nasiblah korang ada motor orang lain untuk digunakan macam motor sendiri. Maka korang gagahkan diri untuk pergi menge-check akaun bank dengan harapan PTPTN dah masuk duit.

Dan PTPTN seperti biasa, cukup cemerlang dalam menghampakan student yang memerlukan bantuan seperti korang.

Lepas tu korang pergi ke ATM yang yang lain dengan harapan ada lah sepuluh ringgit untuk dikeluarkan. Untuk makan lagi 2-3 hari.

Dan rupa rupanya ada 200 dalam tu!

Baiklah.Sekarang saya ulang lagi sekali. Apa yang korang akan lakukan dengan duit tu?




Saya? Saya raikan dengan Prosperity Burger satu set.
I Love U Cik Leha!!


.

19 comments:

Lifesaver said...

aku akan pergi bayar zakat

helomynameisjaye said...

bang, ko belanja duit berhemah bang.no sherlock holmes for u..hahahaha

gadissebelahpintu said...

gua nak syg cik leha jugak la. belanja gua jugak!!

i'msosupernotcool said...

siapa cik leha?
ahaha..

aku blanja kawan2..

♣ haNie ♣ said...

dan2 tu la sayang cik leha..
materialistik betul..

hahahahaah~

tasekM said...

alahai... kesiannyalah adek kesayangan aku nih tak makan 2 hari... tapi bab makan megi, biasa la cha... berkhasiat tuuuuuu.... makanan ruji budak U tu. sejak dari azali. megi tu la yg buat jadi pandai. ha ha.







tapikan.
ni ah kak ko nk berleter nih..
yg ko menyongket ke hulu ke hilir tgk wayang segala tu ada pulek duitnya kan...?

hehehehehe....




sekian sahaja leteran aku!


.

ezzati said...

aku pegi shopping dlu...dh abis duet..makan maggi blk

..nOj.. said...

waahhh prosperity ayam terbaekkkkkkkk... kalo aku, g beli megi 1 pek 12 bungkus... duit lebih g jln2 soping

miEz haNeM said...

SIAPA CIL KEHA NI??

kaxx said...

aku(kalau aku itu kau) akan bank in balik pada cik leha. cakap dengan cik leha. tak payah. ini duit emak. emak belanja lah apa patut. kan anak emak dah besar panjang.

hahaha

mrblind said...

tasikmerah: tak payah ditegur..budak tak dengar kata..hahaha

HazirahMahadzir said...

aku taknak berleter lah kat kau,
aku dah serahkan tugas ni kepada Edi sama kakTasek,
biar yang senior melakukannya.

gadissebelahpintu said...

gua suka komen kaxx! haha.

hariz said...

haha aku beli maggi lagi 4 packet haha

macha_sezs said...

Livesaver,

saya tak layak lagi kak!
hehehe~





jay,
demdemdem. tq for the reminder babe!



GSP,

ah!ko pegi cari Cik lain!
:P




i'msosupernotcool,

siapa ntah dia tu. tapi kalau aku mintak duit biasa dia bagi. wahaha~

baik gila kau. lepas ni boleh belanja aku pulak.
hehe~





hanie,

siapa yang tak?
heh~





TM,
*terdiam dengar leteran*

err....

:P






ezzati,

thats my girl babe!
waahahaha~





noj,

hahaha~aku harap ko tak buat macam tu betul2..sian anak ko kak~

:P






hanim,

LEHA*

sila rujuk jawapan untuk i'msosupernotcool.
sekian






kaxx,

ah.sudah lah lu. padahal sama macam aku je ko ni. kan??






blind,

malas aku layan orang tua2 ni.






jirah,

alah. kau pun sama kan?
bwek.





GSP,

pegi main jauh2 !!

macha_sezs said...

Hariz,

yup. itu dalam perancangan aku!

hahaha~

gadissebelahpintu said...

cik leha is macha's sugar-less mummy! :)

Nani Aziz said...

sayang betul cik leha dengan kau. bagus, bagus...

|yanA Azizi| said...

terbaek la cik leha!.

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..