Saturday, October 31, 2009

Wanita, dan Bakat Semulajadi Mereka.

aku ingat nak update entry sirius. tapi hari ni hari sabtu kan. Nanti-nanti lah. Hari ini hari enjoy.




Jadi,
Soalan untuk hari ini.
Apakah bakat semulajadi seorang wanita semenjak lahir?



video

Membebel!!


jadi apakah yang perlu dilakukan oleh lelaki?

ambil contoh seperti lelaki di atas.

pura-pura dengar.
dan ketawa.


sekian.

22 comments:

fitri ezwan said...

salaam

"pura-pura dengar.
dan ketawa."

a more perfect comment could never be asked for.

sangat setuju!

kaxx said...

oh. hahahaha

pari pari syurga said...

hoiittt.. perli akak lah tu?
nak akak bebel byk2 lg mcm hr tu?
nak?
nak?
nak?????


hehehehehehee...

Chaireel Azizee Mohamed @ Ayub said...

hahahahaha...tetiba wa sangat bersetuju...

jo said...

ada jugak blog yang terbakar ni karang..ingat semua perempuan suka membebel ke?

paiseh said...

gua tak paham apesal jo ni marah2 sgt.. nama mcm laki~

siggplus said...

wahaha header baru..cun2..

semua perempuan kaki bebel..tak ada sorg pn terkecuali..heh

chokio_nia said...

haha..ape die merepek tu??haha..tak paham aku even aku pompan pon..

macha_sezs said...

fitriezwan,
halu doc!!

hahaha. tq sebab agree~

kaxx,
ah.typo!

pari2,
takkkk takkkkk

saya tak terlibatttt~
hahaha~

chaireel,
heh.kalau lu tak setuju, sila check balik apa dalam seluar.

hahaha~

HazirahMahadzir said...

mcm cih-la-kak !

macha_sezs said...

jo,
gua malas nak jawab, gua bagi paiseh jawab.

paiseh,
terima kasih atas jawapan anda.

siggplus,
tak dapat dinafikan, kan?

chokio,
level dia up sikit dari kau.
hahaha~

azie,
hahaha~
ben-de beh-tol!

alhena said...

hahah.. tetiba rasa nk bebel kat blog ni..kakakkak

kaxx said...

tiba-tiba gua rasa bangga. apa pasal ha? hahaha

suya said...

cakap mak kooo

Darkk said...

oh aku tak setuju dengan semua-semua ni. semua ini fitrah.

amoi said...

comel gler baby dlm video tu. tu pasal wanita dilihat sebagai comel semasa membebel.heeee

|yanA Azizi| said...

tibe2 cam nak setuju ngan dak amoi!. caya la.hoho.

Najlaa Raihana said...

aku tak suka membebel. aku suka berfikir...haha

cik doe=) said...

hoi.x sume pmpuan ske bebel loh..

Lifesaver said...

membebel itu banyak pekdah!

macha_sezs said...

alhena,
err....sila pegi blog sebelah ye..

kaxx,
bangga mende?

suya,
yang aku cium ko?
hihii~bwek.

darkk,
ah.sudah la kau.

amoi,
aku malas nak post yang dah bangka. risau penuh pulak muntah orang kat sini.

yana,
dem.bukak la kelab penyokong.

najlaa,
wow!one of a kind~

doe,
rili?
rili like rili rili??

hahah~

lifesaver,
baik kak~
wahaha~

Marina Ina said...

haha..betul gila.. aku punya pulak lelaki dan bakat semulajadi

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..