Thursday, August 20, 2009

marah, kemarahan, pemarahan, bermarah-marahan

kadang2 aku bosan dengan drama yang tak kenal erti tamadun.

owh.bukan kadang2.sekarang aku dah amat.amat.amat benci.

nak masak pun nak gaduh2, tak sedap tau tak? cik leha cakap kalau masak jangan marah2, baca selawat banyak2 masa masak, hati kena ikhlas, baru sedap.

ni tak, kemain la pung pang pung pang. aku malas la nak masak kalau macam ni.

aku tumpang makan je.

jangan tanya kenapa aku tanak join korang masak. aku buat part aku, dan korang jangan bising okkk...

kemudian aku marah dengan mereka yang tak reti nak bagi servis terbaik ni.
semedang kabel putus ape jadah nye? korang ingat jaws tu berahi sangat ke nak gigit kabel korang tu?

ha.ada la nak cakap aku bodoh piang tu.

pegi mati.
dah tau nak buat kabel pandai2 la selenggara, setiap tahun nak putus apa jadah nye??

nampak tak efek nye kalau aku tak de bekalan internet yang cukup??

macam ni la. marah2. nak dekat bulan pose ni buleh tak jangan bagi aku zikir carut??

bila aku marah, mula la aku malas nak update, mula la aku malas nak reply komen, mula aku malas nak komen blog orang, mula la aku malas blog hopping.

tapi dewa2 kat tepi ni sume aku baca walaupun tak komen.

owh.
dan lagi.

aku rasa dah jadi macam wabak plak blogging ni. aku tak kesah kenapa dan apa sebab korang nak blogging, suka hati korang, blog korang. tapi jangan paksa aku baca dan promote blog korang boleh??

dewa repek kat tepi tu yang terpilih je aku letak tau?

owh.aku rasa aku tanak baca blog kau boleh tak? kau eja pun nak poyo2 lagi. tunggu kau reti eja elok2 nanti aku pegi blog kau.



sape yang curi kereta aku baik ngaku cepat!!!!



p/s - seronok jugak marah2 ni.

12 comments:

jo said...

nak kena lempang sampai berterabur gigi???

macha_sezs said...

jo,
wah akak, jangan marah2....

hehehe.larat ke nak lempang sampai macam tu?

helomynameisjaye said...

marah itu memenatkan.setuju tak?it drains out all our energy dan buatkan kita rasa bitter.hohoho

macha_sezs said...

jay,
yah. at the end apah pun tarak. jadi kenapa kita nak kena marah kalau takde ape2 efek akhirnya?

urhh.

@tune® said...

marah namapk??

tarik nafas....

hembusssssssssssssssssss

eh..terkentut plak

macha_sezs said...

atun,
hoi.hoi. takde lesen betol.

wahahaha~

paiseh said...

heh! kelahi jugak ke brader..?

tasikmerah said...

best jugak buat n3 marah2 ni yek... rasa nk tiru pulak. hehehe...

:p


.

HazirahMahadzir said...

peh.macam sama dengan amarah aku je.
haha

Fadh said...

salam ramadhan nul karim

Lifesaver said...

aku pon tak kisah

kecik said...

paiseh punya komen cam komen kat entry previous aku,

oh pose tak dapat pikir apa nak komen. ampun seh.

erks kau marah tak aku komen takde kaitan dengan entry?

lalala

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..