Saturday, June 27, 2009

macam-macam

semalam aku ke Medan Gopeng untuk beli tiket. disebabkan malam sebelumnya aku tido pukul5 dan Cik Leha bising2 suruh bangun pukul 8, clearly aku tak cukup tido. masalah Initializing Sleep aku makin kronik lah sekarang.

masalah aku besar sangat kot.

okeh. kembali ke topik asal.
di sebabkan aku keluar pagi. sebelum beli tiket, aku kene pergi sarap dulu. kaw2 lapa. gendang gendut berbunyi. tali kecapi aku cari.

perh. sungguh pawa.

melantak key-ep-si di pagi hari memang terbaik. rasa macam anak mat saleh. disebabkan baru je bukak key-ep-si tu. aku malas nak cari seat jauh2. aku duduk mengadap pintu.
sedap melantak. sambil selak2 Eclipse. memang rasa macam duduk kat Starbuck. macam mana duduk kat Starbuck aku tak tau. orang cakap best. aku cakap kopi dia mahal nak mati.

ah.tersasar lagi.
sedap2 aku melantak peha ayam tu. ada sorang pakcik masuk. ditegurnya pekerja yang tengah mengemop lantai depan pintu tuh.

kemain baik pakcik ni.

Dik, tolong tengok kan kete pakcik kat depan tu eh.

lepas tu dia keluar balik.

erk!

macam-macam.


p/s-aku terpaksa pegi melaka esok. nak mintak otograf tasikmerah berebut lecturer dan tajuk untuk final year aku. makanya. mungkin tiada update. mungkin juga aku keluarkan entry rasis aku. sila vote mana yg anda mahu.

9 comments:

HazirahMahadzir said...

sekeh kepala pakcik tu laju2~

agaga~

suya said...

cik leha tau tak ko tak mkn mee goreng die pg tuh.
okeh aku g betau die.gud lak!

macha_sezs said...

@hazirah
hahaha.dia dah la botak. luka nanti.

@suya
oi!oi!
omogishhh...jgn la~~

kijam ahhhh~~
bwek!

|yanA Azizi| said...

oi,ko balik sok ek????
aku lagi due minggu...hehehe
slamat kembali ke sekolah!!!

sutera putih said...

caya lah 'pakcik' dalam citer ni....
suka bg pahala kt org macam macha ni kan...
;p

@tune® said...

jgn lupe singgah meru

mrblind said...

kem salam tasik merah..hahha

Lifesaver said...

aku vote cik leha!

macha_sezs said...

@yana
aku terpaksa. uhuhh

@sutera putih.
ahah. ye la sgt!

@atun
lalu je keh~

@edi
gagal jumpe.
uhuh!

@lifesaver
ha. ni lagi sorg fan cik leha.
haha~

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..