Tuesday, May 26, 2009

Tak.Tak. Blog lain... Ego menepis dengan pantas.

Dulu masa mula2 kenal dengan internet, aku aktif dalam forum. Buleh duduk dari pagi sampai petang bawak ke malam aku hadap forum.
Loser sehh.

Salah sape? Mesti la Pawaz. Sebab die ajar aku nak guna torrent.

Sekarang Forum tu dah tak aktif. Mungkin sebab aku keluar diorang jadi tak aktif. Aku kan penyeri. Mungkin..Mungkin..

Lepas tu aku rajin bukak Frenster. Ntah ape2. Tapi tak la sampai jadikan menatang alah tu homepage aku...

Lepas tu aku mula serik. Malas. Malas melayan lagho2 duniawi ini.

Sebab tu aku tanak bukak Fesbuk. Risau jadi macam dulu balik.

Tapi makcik aku suruh aku bukak Fesbuk sebab anak dia yang jadi duta tuh upload gamba anak2 dia dalam fesbuk. makcik aku pakse aku bukak akaun sendiri. Dan selama empat bulan. Empat bulan. Empat bulan aku berjaya jadikan akaun fesbuk aku itu hanya ada seorang kawan. Yakni kezen aku.

Itu Empat bulan lalu. Sekarang semua rebut2 nak add aku. tak pelah. aku approve kan aja. Lantak la....


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tapi apekes aku ketagih main Fashion Wars ni??
cilanat ah fesbuk.

18 comments:

Lifesaver said...

ko main fashion war???hahahaha

mrblind said...

macam setan..hahaha

suya said...

ekekekekekekekee.............fani mann....


oke2 korg aku yg ajak die agagagagaga

harlina said...

ceh ko bukan nak add aku. ape la macha

kaxx said...

ah-
pawaz itu hati tidak murni..
ha-ha

kecik said...

ah. bukan setakat fashion wars.

segala game yang berkaitan pompuan pun lu main.
eh macha, kau ade fesbuk?

add me pelis.......

miss oren said...

fesbuk x best r

Darkk said...

gua main fesbuk. semua apps gua ignore.

dengan quiz-quiz gua ignore.

cik belacan melaka said...

aku dah agak sape racun..kihkihkih.jadi mcm aku ni haaa.abih shit(?)down semua social network.reslut(?) = happy as kura2 -_-

HazirahMahadzir said...

sengal!
semalam malu2 nk bgtau aku..ahaha~
jom main sorority life!
ahaha

|yanA Azizi| said...

aha, x bole bla..aku tak rebut2 nak add ko oke..ces.lol

sutera putih said...

macam . . . .
hakhak...
layannn...

fararusdi said...

aiceh lu ni, gua pun maen mafia wars.. haha!

tasikmerah said...

baek cek cepat. kot2 dak tukor jantina.

ha ha.



.

@tune® said...

hah...
nnt jd posse aku weh!!!

Max J. Potter said...

dulu, mase facebook mula2 wujud, i was freaking addicted to it sgt2! addict yg taktau nk cite camne. tapi lepas tamat fasa addiction tu, serta-merta dah tak pedulikan facebook lagi skrg...hehe. =) my niichan suke sgt main restaurant amende entah tu..haha, sibuk je nk ajak org main sekali~

aim-a said...

oit..add me plz...nak blajo fashion ni..hehehehe :P

macha_sezs said...

@semua
terima kasih atas sokongan anda~

wahahahaha.

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..