Friday, May 22, 2009

snipet2 terpilih dari Tun Mahathir

1- nak baca snipet mahathir pegi blog die la

2- aku menang no3 je. ceh.

3- macam cilake penat.

4- sape menteri besar perak sekarang ar?

5- sape menang american idol?

6- ape lagi aku nak buat dengan internet ni ar?

7- kenapa bulan julai lambat sangat? aku dah busan duduk sini.

8- tapi aku rasa nanti aku dah sampai melaka mesti aku rindu perak. internet kat perak laju. sebab tak yah nak share2.

9- rindu la kat akak2 clerk tuh. pelok2.

10- lalala~

11- ah.dah la tu. terima kasih kerana membaca.

12- jap. korang2 yang link aku, aku ade update tak kat blogroll korang tu? cilake punye blogspot.

mari bela cacing gergasi~!!

14 comments:

Basuh Baju said...

cacing tu kalau goreng sedap x?

hahaha

@tune® said...

bapak kecik...
xde cacing yg besar lagi ke?

suya said...

eee geli dowwww!

point nomo 9 tu amvoiii

cik belacan melaka said...

point nomo 5 kris allen.yg lain2 tk amek tau sbb aku ignorant bitch.miahahhaa

kecik said...

geli siak tengok gambar cacing.uuuu

HazirahMahadzir said...

euwww~
perlu ke gmbr tu??
T__T

Rozita said...

hari ni kul 3.30 tau la sape MB perak...

Lifesaver said...

org perak? sama la kita :) rindu perak jgk~

♥chubbycekelat ♥ said...

saya ANTI-CACING..
mak saya yang awak suke tuh tak..
hahah XD

anilrah said...

weh leh ke aku kate aku benci perak? ke aku nak benci zambry? mane 1 neh. sbbnye aku x kan benci nizar. arghhhh

Anonymous said...

tahniah dpr mb perak yg baru.

macha_sezs said...

@basuh baju
jangan baii..gua sayang~!!

hahaha~

@atun
eleh.blagak taff.padahal geli.

hahaha~

@suya
hahaha..jeles nampak~

@cbm
hahaha.tq.tq. dari aku, langsung tatau.

@kecik
eh?geli plak? ko bukan ganas ke?
:P
ampunn~

@hazirah
aku syak perlu. menimbulkan kegelian antara korang2..geli2 ni kan bagusssss~

hahaha~

@rozita
a ah kak. dah tau. frust.

@lifesaver
bape lama dah tak balik ni??

lalala~

@lily
hahaha.nak ngorat anak mesti la ngorat mak nye dulu..tak gitu rakan2??

@anilrah
ntah. aku da bosan. cepat2 la buat keje.

eh.jap.ko kesah pe. ko dah kaya.
:P

ampun~~

@anonymous
err...mana2 pun muka lama kan?

tasikmerah said...

aku rasa nk pengsan tgk cacing tu haih....



.

macha_sezs said...

@tasik merah
erk.jangan kat sini!

lalala~~

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..