Saturday, May 2, 2009

Panas

aku makin terhidrasi.

sekian.







tak. bukan macam ni.

13 comments:

yarn said...

1st kumennnn!!!! yeahhhh!!!

erkkk, kalu pmpuan mcm tu...lelaki pulak mcm mana? --> Encik Macha: Anda bagaimana????

RUFFeza said...

ko m'buatkan aku betambah panas!

suya said...

eeekkkkkk!

cik belacan melaka said...

whoahh..sizzling hot mee wantan.ekekeke

kaxx said...

ah-damn!
kalau lelaki pasti belah bawah lak..

damn!

ju3 abdullah said...

nak jwb komen kak yarn:::

klu lelaki dia kembong aka boroi kat bawah!!^^
kaxx.. bukan pasti lagi, mmg sah betol2 truly pastilah....
hehehehe.....

Darkk said...

aku igt dah masuk belog lucah dah..

Azwan Bidin said...

memang lucah

@tune® said...

xbaik cakap panas...
tuh baru Tuhan turunkan sikit bala..kite sbg umatnye da mengeluh...

isk isk isk..

zairi said...

woi!!!tengok gambar lucah ke?(ada budak sepintas lalu kat blakang aku.sound kuat2 plak tu.satu opis pandang aku weeeii!!!)

cepat2 aku tutup blog ko.ni aku kasi view kecik2 kat tepi sudut screen je nak kasi komen.bikin panaaas je la lu ni.

Anonymous said...

astaghfirullah.

tasikmerah said...

aku pitam! ha ha.


.

macha_sezs said...

@yarnn
haha.tayah berebut2 oke..
kang dah sampai 40komen lebih baru berebut nak no1 k. hahaha

erk.aku post gamba ni tanpa fikir ape2 oke.

haha

@ruffeza
sila masuk dalam peti sejuk!

@suya
kreeeekkkk??

@cbm
mee wantan yang mana satu eh?
memang sentiasa hot eh mee tu?

@kaxx
kalau penuh air pun x gune bhaii~

hahaha

@ju3
aku suke ko.suci macam aku.
lalala~

@darkk
ceh.over la lu.baru siket

@azwan
ye ke?

@atun
oke.oke.mebi aku patut buat macam yosh lepas ni. hahaha

@zairi
ampun bro!
hahaha.sori.sori.

@anon
alhamdulillah...

@tasikmerah
panas2 ni..mmg pun...
hahaha..

minum air bnyk2 k..

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..