Monday, April 20, 2009

mari belajar rapping... (macam cilake)

yo.yo.yo.
em to the ei to the cha.

semalam tido lambat.
tadi bangun lambat.
pegi ipoh beli tiket bas, bukan beli kat ulat.
aku nak pegi melaka rabu ni.tak, aku tak beli kain pelikat.
nak hanta report, aku kene siapkan cepat.
kuih yang aku jarang2 makan kuih lepat.
adik aku suruh lipat kain liat amat
eh..apemende tadi mat?


ntah ape aku merepek.

8 comments:

Darkk said...

wah. datang melaka balek hari ke?

dari perak tu. semata-mata nak antar report je.

macha_sezs said...

@darkk
xpatla balik hari..
bile plak nak makan YTF dgn ko?

lalala~~

suya said...

wahh ko sgt jay z!

macha_sezs said...

@suya

hahaha.
nanti kan album pertama aku yo!

|yanA Azizi| said...

pegh2..rupenye ko de bakat terendam rupenye!!!..kagum!.=D

zairi said...

menge-rap cakap melayu memang macam sound like stupid.tapi aku penah conteng2 cd pasal nak gantung kat leher zaman 4u2c dulu.ahh..x sanggup aku hadapi tu suma skali lagi.

Fadh said...

xsangka ko ada bakat rap...tapi aku benci rap sbb dekat nak sama ngan 'rape' he he he

@tune® said...

lagu jac
ambillah ku cepat²
ikat lu erat²
renugkanlah aku dekat²
mari cepat²
usah lewat²

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..