Sunday, March 15, 2009

apa kata anda??

dah lama aku tak bawak entry berat macam ni..

maka, layankan situasi ini~~


aku bersama kawan aku berada di sebuah mini market. tujuan kami adelah untuk mencari makanan yang buleh disuap ketika besahor esok pagi.

weh.amek jem stoberi yang ni la...nampak macam sedap..sedap kalo sapu kat gadenia tuh..pe kata anda? nada memujuk amat penting di kala orang nak belanja...

jap.....*sambil meneliti botol jem tesebot*.....ah. tanak la yang ni..cop halal takde la.

hu? ade je tuh. *sambil memeriksa botol tesebot skali lagi*

ni bukan sijil halal dari mesia la......


halal diorang tak halal bagi kita ke?


apa kata anda??

8 comments:

HazirahMahadzir said...

kalau aku yakin,aku grab dan terus bayar..
kalau masa pegang tuh aku dh ragu2,memang aku letak je la..

ps:ntah.aku bukannye arif sgt bab2 ni.. T__T

darkk25 said...

thailand kuat islam dia..buleh makan..

ps:ntah.aku bukannye arif sgt bab2 ni.. T__T

|yanA Azizi| said...

err, aku pun tak sure.hehe

suya said...

bace bismillah.
erkk entah..huhu

@t00neY r00neY® said...

halal la...

zairi said...

halal ke?

nuyuljana said...

hurmm.. kalau rasa syubhah better jangan amik la..

:)

BudAk hijAu said...

gunakan tanpa was-was.. :D

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..