Friday, January 30, 2009

sepi-menyepi-kesepian-senyap-senyaplah-kesenyapan-kesengalan- ape ape la woi!!

sayang,
kenapa perlu sayang tinggalkan abang....
abang tau abang tak cukup sempurna untuk sayang.. sayang lengkap..body lawa..performance tiptop..skali pandang je abang tangkap leleh dengan sayang..

sayang,
kenapa perlu sayang tinggalkan abang..
abang tau abang tak cukup sempurna..abang jahat..kadang je abang belai2 sayang..tu sebab sayang marah abang kan? sorry la sayang.. jangan la amek hati dengan perangai abang yang satu ni sayang...abang lelaki normal ...bukan salah abang la sayang...salah kan kromosom abang ni...

sayang,
kenapa saat abang perlukan sayang la sayang tinggalkan abang..sayang tau tak betapa seksanya abang bile sayang takde? guling2 abang nanges tau..abang sedih sangat..pada abang, sayang pentingkan diri sendiri..sayang lupakan abang macam tu je..
....
...
....
...
..
..
.

..
.
.
....
...

ade macam gaya laki mati bini tak? saja nak bagitau yang aku baru pas pomat kompiter aku.."sayang" di atas ditujukan kepada Allahyarham Wardaharina.


xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxox

kembali alam nyata.
pomat kompiter memang menyeksakan batin aku. sumpah terasa fakap. ilang segala mood aku. pasti ade yang fedap dgn aku.

maafkan aku. aku orang seni. mana buleh paksa2..hahaha..

kegagalan untuk mengadakan mood untuk satu tempoh masa yang lama memang meninggalkan bekas.

nak buat entry kemain payah.. nak start taip pon payah..typo toksah cite la..tiap-pan kemain lembab.tersasul sanasini..

namun aku syak kegagahan aku kali ni memang terbaik dari ladang. cemerlang tak bertepi ah.

kenapa kompiter aku kene pomat?

akan aku huraikan pada entry mendatang keh!

macam bese..aku takkan lupakan slot arini..

gambar rawak bebeh~~!!

aku tatau nape bile aku taip nama aku kat gugel kua gamba nih.

h/s- oh ye. seblom lupe. encik pawaz..sila tuntut adiah anda di kaunter hadiah ye..
k/l- jawapan untuk teka teki aku ialah limau mandarin~~

o/k- oke adik2..keje skola untuk arini adelah....sila cadangkan nama baru yang relevan untuk kompiter ribak ribe riba saya ini.


its a new day~~its a new dawn~~

12 comments:

suya said...

ceh jiwang tak boleh blah!

macha_sezs said...

@suya
jiwang sama lappy ku...loser bukan?
uuhuuhhh...

MrPanic said...

pas aku format pc sbb bsod..ko lak format pc..

tapi aku xde lah kecewa..tapi sgt kecewa bila tak backup brushes and font aku..

akibat kecewa, aku install balek pshop dgn dreamweaver. best dok?

p/s: soklan darjah satu mmg la aku buleh jawap. lain kali bagi teka-teki taraf buat robot master skit.

anilrah said...

kenapa arwah wardaharina? bende btol ke main2?

macha_sezs said...

@mr panic
aku frust sebab banyak keje2 aku kat destop. n aku tak buat bekap. demmit me.

@hark
aduhhhhh..len kali..jangan malas klik dan baca link yang aku kasik!!

KARKADEWA said...

habibah rosamudin mungkin....?

ndlaw said...

format komputer..
aku dah lama x format kompiter.
dr taun 2006 sampai saat nie, br 2 kali aku format.
maybe sebab laptop aku tue power sgt kot. maybe la.. hehehe

suya said...

tak loser ah!biase la tuuu

darkk25 said...

ah, same. aku format gak..

sbb pc baru kut...terpkse la format..

macha_sezs said...

@karkadewa
tq atas sajesyen anda.dalam pertimbangan....

@ndlaw
oh.kompiter anda memang hebat!
tebelah dua pon masih teguh..
hahaha

@suya
tak biase~~!!!terasa amat loser wehh

@darkk25
sempat lagi ko meriak kat sini eh?
ceh~~

HazirahMahadzir said...

err..rosyam nor??
:D

macha_sezs said...

@thisisnotme
ko bukak akaun baru eh?

rosyam nor??

pelissss...too gay la babe!

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..