Thursday, January 8, 2009

ini entry bosan..sila jangan baca kalau anda tanak komen...

macam bese..kalau aku tak hapdet pat lima hari tu..makna nya aku tak de idea. jangan tanya kenapa. aku manusia jugak. macam korang. Tak.Tak. Yoshz bukan orang. Die sentiasa ada idea hebat. Dulu die buat entry panda. mungkin ade kene mengena dengan beliau.

Aku jugak rasa mahaguru Hajime jugak bukan manusia. Sebab die selalu post entry yang ade sedotan pilem2 tamil yang kehebatan mereka diluar pikiran. mungkin die nak tayang power yang die ade secara tesembunyi. Eh. Jap. Aku rasa die penah post pasal kehebatan kuasa luar biasa die. Kuasa taipan tanpa lihat keyboard. Aku rasa 29petala langit power die tu. Nak lawan pendekar laut jauh lagi jime. Cuba lagi.

darkk terang2 bukan manusia. Kadang2 je die jadik manusia...bile takde denasor. Aku pon baru tau. Sumpah. Dua taun aku kawan..baru bape bulan lalu aku tau...sebab die penah buat entry otomen. Eh. Jap. Mungkin die power renjers...sebab die juga penah buat entry tu.. hurmmm..... lepas aku pikir2..mungkin die tu penggila sejati bende2 betopeng ni. Bese lah. Otak beliau masih di tahap pengembangan....tak jauh beze dengan kanak2 umo nam taun rasanye..

lagi sorang yang aku rasa bukan manusia adelah incik yang buleh ketawa tiga kali je. aku tak paham kenapa kene ketawa tiga kali. padahal aku gelak sampai nak pecah perut. aku selalu tepikir..adekah aku telah melanggar syarat utama untuk membaca blog beliau?

darab dua. Korang jangan rendah2 kan kuasa pemusnah beliau. Sumpah. Aku penah kene. Guling2 aku kene. Hampir sawan tika itu jugak. Nasib baik la tak pengsan. Gile ah. Beliau hebat dalam paranawei dan ong bak. Tak. Tak. Bukan ombak. ong bak. Sile gunakan incik gugel kalau anda tatau ape itu ong bak.

banyak lagi yang aku rasa bukan manusia. aku rasa diorang hebat. mungkin diorang ade superpower yang aku tade. adekah ini konspirasi mereka nak menggulingkan manusia biasa macam saya? aku takkan benarkan. aku pon perlu ade super power.

setelah makan twigis untuk lunch tadi, aku dapat rasa yang aku kini ade power.


ya. aku kini ade power.
super power bagi aku.
korang takde. aku ade.

tak suya. anda takde.

apekah power aku???




tak. tadi tak belaku gerhana












aku buleh hapdet tanpa idea~~~!!
yatta~!!

14 comments:

suya said...

eleh mane ko tau aku takde power?sbb aku pon mkn twiggies harini.

macha_sezs said...

@ suya
haha..aku tau ko takde...aku tau ar...sebab alku da dengar suara ko...xde aura mebahaya langsung. hahaha

darkk25 said...

ah, power aku?
power aku adalah bangun lambat pegi keje. best dok?

@t00neY r00neY® said...

erm...
pelik aku...camne bukan manusai type nih?

macha_sezs said...

@darkk25
eh. tu macam power suya jugak.
hahahaha

suya said...

ahhh mane tau aku bgn lmbt!

|yanA Azizi| said...

saya nak power!...

hahaha..bodo sungguh iklan tu.

Hidemichimomotani said...

nasib baik semua adiwira-adiwira tersebut ada dlm lemari aku!

this.is.not.me said...

oho!
motip utama adelah nk bgtaw anda mkn twiggies je,kan?
xD

KARKADEWA said...

apesal gua mkn twistis x power...
tapi gua lps mkn ade rase len mcm skit...
gua rase mcm nak mkn lagi...
apakah...??

macha_sezs said...

@tooney

clark kent tu alien. die keje kat pejabat sokkabar. lagi banyak taip..lekk je..

@suya
haha..nak aku dedah kan kepada masyarakat umum ke??hahaha~~

@yana azizi

cuba anda makan twigis macam saya...kot2 buleh dapat..

@Hidemichimomotani

yeke?patut la dunia tak aman...ko sorokkan diorang...
demmit yuu..haha

@ this is not me

tahniah. anda menang lagi. jangan letak gagang dulu ye..sile berikan butir peribadi...

@karkadewa

tu twistis bai~~~
aku syak twigis ade kuase pemangkin la...coba anda coba try..

macha_sezs said...

@yanaazizi

hahaha..sori..lambat paham...iklan kopi bodo itu...jin hijo itu..memang bodo~~

saya nak powerr~~!!

hajime said...

dem...
camane tau ni...
seb baik ko taktau aku ade kene mengene ngan kaum narashima...
ops!
ah!
tu la...
aku baru smpai 999 999.99 hp...
lagi sket je nak lawan pendekar laut...
isk...

macha_sezs said...

@haha..kaum itu...nampak nya anda amat terpengaruh..aku nak soh mufti2 kuakan fatwa pasal kaumni ah..hahaha

ko nak lawan kat alam semesta bebulan2? hanco kan bulan musnahkan plenet?
idok le teman~~

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..