Tuesday, January 6, 2009

aku dan aku samadengan aku. diva tak? lempang kalau rasa perlu.

maaf. ini entry emo. jangan baca kalau anda tak penah sepak2 meja. paling ayam pon hentak meja. xpenah? sila pangkah window ini. ops. sebelom tu tinggalkan komen dengan mengelik komen. nak saya ajarkan lagi? jangan jadi manja macam pawaz


lebih banyak kelik, kebih banyak ko tau.
juga kata2 pujangga pawaz.

oke. itu cume intro. kembali ke entry emo.

saya nak kamu re-design balik rubberplug dryer ni. saya tanak tengok lagi sistem cap ayam ni. boleh?

err..ar...kami cuba...

selepas beberapa ketika

encik. macam ni buleh? bla.bla..bla...

ni je? lagi? brape tork motor ni? friction banyak mana? berat bape? kenapa dua belt? satu tak bleh? mampu ke motor ni pusing bende ni? rpm bape? horizontal force? vertical force?

bertubi2 bukan? sumpah kami tercengang.

aku betol2 emo.

x. bukan pada encik itu.

pada aku. aku tido time kelas Mr. Kothwal dulu. tak .tak.. mebi kelas Pn. Rainah..eh...ke kelas En. Zaki?
ah. mana2 lah.




p/f- last2 diterima juga~~

s/y- entry untuk ko nanti2 kay ~~i pomis tu du it. hikk~~i het u. haha
f/k- lecterer aku tak datang lawat aku. demm..beliau curi tulang.
p/s - entry semalam ade..tapi aku tak up sebab takde pixa..nanti2 ah.
h/i - aku ske la p.s mcm ni. kalau korang pandai bace sume ade bnyi snirik. kecuali p/s . macam bahasa isyarat masa kecik2 kat kawan2..

ye.saya ada mood kanak2 arini. kanak2 rebel. silap. kanak2 emo. ah. ape ape lah.

10 comments:

darkk25 said...

hahahahha..

buleh tahan entri kali ini.

suya said...

haha..
meh aku lempang.

macha_sezs said...

@darkk25
yeke? bagi aku A bintang!

@suya
demi anda...nah..
*sua pipi*

@t00neY r00neY® said...

nak tulong gak!!!

macha_sezs said...

@rooney tooney
ah. anda xbley.
hahaha~~

KARKADEWA said...

ah...
gua terase emosi tu sungguh kuat..
rase mcm nak lmpang je en.zaki...
eh..
mr.kothwal...
eh...
pn.rainah...
ahh....
mane2 je la...

this.is.not.me said...

adelah dgn ini,saye berjaya membaca entri ini dgn penuh emo..sambil makan nasik ayam.
>.<

macha_sezs said...

@karkadewa
pn rainah jgn...beliau hot.

@thisisnotlu
agak2 anda..ayam tu emo tak di makan oleh anda?

darkk25 said...

tolong jangan lempang mereka..

mereka buleh membuat macha fail.

tapi nak lempang takpe gak..

yang fail bukan saya..tapi macha..

hahaha

macha_sezs said...

@darkk25

awek cun lempang aku tak kesah..
ah.tak.lempang bukan fetish aku.

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..