Wednesday, December 31, 2008

tiada yang sial lagi menyialkan selain dari si sial itu

Semalam aku sembang dengan sorang member ni…beliau lelaki. Dan beliau tidak kacak. Ya. Saya bukan gay. Arakian, berbual la kami melalui system terkini ZM! yang di uar2 kan sebagai system terhebat seantero alam…

Setelah beberapa repekan kami yang tak de kene mengena dengan entry ini…maka beliau pon membuka topic….


ah.sebelom aku lupe. entry ini tidak seswaii untuk kanak2 rebina macam lily pelat sebab banyak ayat ayat vulgar


-fAiZaL- tAhir : ko igt tak kesah tupperware yg kat mydin dlu?


crypttex : hu?

crypttex : x


-fAiZaL- tAhir: igt tak yang aku cakap tupperware tu ade kose vakum..


crypttex : errr..x..


-fAiZaL- tAhir: kalo ko igt, mesti ko gembira..


Time ni memang aku tak paham ape motip mamat ni bukak topic ni..tapawer kose vakum pekejadah??


crypttex : kenapa?


-fAiZaL- tAhir: mesti ko gembira je..


crypttex : pape la pawaz

crypttex : k la

crypttex : nak tdo


aku mula fedap dengan repekan beliau..ntah pape. Aku orang bizi la. Esok keje. Aku tade masa nak layan makhluk2 tabest ni..ah.


crypttex : kecewa 2kali samadengan hati pedih


ini adelah pekara yang kami sembangkan sebelom ini..aku kecewa kerana aku syak beliau sengaja lupa nak amek no fon lecterer yang kene datang lawat aku…..


-fAiZaL- tAhir: ko lagi tak tahu parah kecewa beli barang palsu


Beliau mula buat ayat simpati…aku mula simpati…


crypttex : ape yg palsu?


Tanya aku…konon2 amek berat..


-fAiZaL- tAhir : hp..

-fAiZaL- tAhir : dem..


crypttex : ko bli hp ape?


-fAiZaL- tAhir : hp k850i


crypttex : penipu

crypttex : haha


-fAiZaL- tAhir : habis 7erat..


Betol ke? Kesian nye member aku sorang ni…


crypttex : pas tu?

crypttex : ape yg palsu?


Time ni aku dah pecaya yang die kene tipu…aku amat kasihani beliau..


-fAiZaL- tAhir : tak xde ape2 ar..

-fAiZaL- tAhir : med je yg terbeli barang palsu..

-fAiZaL- tAhir : kad magic..

-fAiZaL- tAhir : kecewa gila

-fAiZaL- tAhir : aku tengok ar..


Haram jadah..


crypttex : babi punye intro

crypttex : kad magic xsama dgn hp la

crypttex : dem


-fAiZaL- tAhir : owh..tak same ke? adakah aku cuma nak bagi tahu yang aku beli hp ?


Sial punye member.


crypttex : tayang la sket

crypttex : bg aku tgk

crypttex : mana?mana?

crypttex : leh caye ke?


-fAiZaL- tAhir : haha..jap2..

-fAiZaL- tAhir : kotak je la..

-fAiZaL- tAhir : aku siap suh med ambek gambar lagi..


memang inilah gamba yang di sent oleh beliau....

-fAiZaL- tAhir : ckup ke ngn kotak?


Beliau mula riak…sial tol…ye..ye…ko baru beli nset…cehh!!


crypttex: x


crypttex : aku nak ko begamba dgn hp ko baru aku puas ati


-fAiZaL- tAhir : dem..aku tak sepoyo tu..


Um..betol jugak kan…okeh.aku trima alasan itu..


crypttex : ap ke ori?

crypttex : bape ko labur?


Aku mulakan soal selidik aku…


-fAiZaL- tAhir : ap..

-fAiZaL- tAhir : 7 erat..

-fAiZaL- tAhir : penat aku jelajahmelaka petang tadi..


crypttex : okey x?

crypttex : ade 3g?


-fAiZaL- tAhir : lengkap..


crypttex : tolong belikan untuk aku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

crypttex : aku tak tau mana nak cari kat ipoh niiiii~~~~~~~~~~~~~~


aku memang gile nset ni…!!!


-fAiZaL- tAhir : haha..harge tlg belikan up la..

-fAiZaL- tAhir : 900 buleh?


Melampau2 cilaker…makap macam sipot sedot.


crypttex : jgn la sampai cam tu

crypttex : tolong memember la



bodek...bodek...nak je aku cakap die kacak macam aku..tapi...ah.nampak sangat aku nipu..dosa kan?


-fAiZaL- tAhir : member nye pasal..

-fAiZaL- tAhir : cincai 899.99..

-fAiZaL- tAhir : buleh dok?


Sumpah gampang. Sesen je? Dem betol


crypttex : hmm...xpelah

crypttex : [-( <--emoticon merajuk


-fAiZaL- tAhir : haha..

-fAiZaL- tAhir : suke merajuk ngn aku ek


crypttex : nakkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

crypttex : kenapa ko beli dulu~~~

crypttex : cibai ar..kang cakap aku tiru ko

crypttex : demm la


aku mula merengek2 cam budak kecik nak tora...


-fAiZaL- tAhir : haha..


Sial .buleh ko gelakkan aku~~


-fAiZaL- tAhir : biase ar..

-fAiZaL- tAhir : eh cha..

-fAiZaL- tAhir : lupe nak bgtahu ko..


crypttex : pe?


-fAiZaL- tAhir : yang aku tipo ko semua2 diatas..


crypttex : fuck you



putus member.


p/d - aku dengan ini secara rasminye meminta maap kepada sesiapa yang terpanas ati untuk entry sebelom ini..sory.sory.sory.

g/h - akak no2..saya tau anda baca blog saya...sila tinggal kan komen anda dengan nama yang pelik itu...

h/3 - ha. aku nak tanya korang...ballenzame tu maksudnye ape?? tolong...aku tak jumpe walaopun puas menggagau kat google

k/2 - sabar..sabar...entry aku perlukan pandangan korang~~!!akan wujud jua..saborrr...ni kira macam epilog untuk entry tu la...

14 comments:

suya said...

hihihi.manje gile ko ngan si faizal tahir nih...ade papeke...?hihi

hajime said...

ah!
kad magis?
anda bermain magis?

macha_sezs said...

@ suya
dulu mungkin. kini? ah! benci aku.

@hajime
anda membaca belog saya!!satu penghormatan ...

tak.saya tak main.kawan2 saya main. darkk main. die bekas kawan saya. ah.bekas kawan saya main.

yarn said...

kuat tol majuk macha ngn si dark...eh salah macha ngan "faizal tahir" hue3x

lambat nye entry "aku perlukan pandangan korang" nk d terbitkan... *sigh*

RM 50 said...

haha ko mmg kna tpu
tp mamat 2 pn kna tpu
tp bkn kna tpu
tp trbli brg rosak n trasa dtipu agaknya...
brg apakah yg dbli??
ko agak la sndiri brg ape yg sggup dbli beliau klo sggup xbyar sewa n bil smata2 nk bli brg 2..wtf!!!!
ouch..lg 1...
klo dlm story ko da sebut name sbnar bliau xyah le ssah ltak name samaran yg pnjg n xsesuai 2....

macha_sezs said...

@ hutang aku
hahahahahaha...terima kasih kerana memberikan berita sensasi ini....

darkk25 said...

auw..kesian kat aku..hehe..

rm 50 +5% increase every day said...

ini amaran 1st

♥chubbycekelat ♥ said...

tak paham auw..
patot arr tanak2 rebina taleh bace
ish demm betol
hahaha XD

macha_sezs said...

@ darkk
lu sapa? shuu...shuuu

@riba dosa woi!!
emm...nanti la tonto..waa tatak lali maa..

@cekelatyangbarubalikcamping
tak paham?
kan saya da kata...jgn bace...
ah.anda telah tepengaruh..abes la aku kene mara dgn mkck CT n pkck CM....

Pengejar Masa said...

wahahaha... hampeh tul la member tu

macha_sezs said...

@ time chaser

tau takpe. sesuka hati je bagi harapan palsu kat aku..
deymm

hajime said...

oo...
korang x kawan ek...
(gaya iklan aku+lupe+iklan+ape)

macha_sezs said...

@ jime
x..x..kami da baik...
lalala~

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..