Tuesday, September 14, 2010

#1

  1. Hidup tengah kucar kacir.
  2. Bakal menghadapi hari2 mendatang dengan penat.
  3. Penat tahap king sampai takde idea nak updet status di fesbuk dan twitter.
  4. Rasa nak tukar motor.
  5. Ke patut beli kereta?
  6. Kalau jadi pindah rumah, mungkin takde internet.
  7. Takde internet mau menggigil aku.
  8. cilaka.
  9. Ok dah takde idea.
  10. Entah kenapa aku terasa panas hati dengan orang orang tua di fesbuk.
  11. Tapi aku tau sangat orang orang tua ni punya gurau memang menggarit hati.
  12. Oh, nak tukar nombor fon. Tempat aku kerja sekarang takde line meksis.
  13. Which bring me to the next point. Maxis Bodoh!
  14. Macam la takde time lain nak update service, time2 raya jugak lah nak update, padahal kalau tak updet pun lembab jugak kan?
  15. Bodoh Maxis.
  16. Ah dah lah tu.
  17. Banyak pulak merepek nye entry ni.
  18. Ha tadi aku seksis. Maafkan aku gadis muda!
  19. Ok dah stop.
  20. Saja cukup kan 20.
  21. Ok last. Jay, aku nak tau bila keluar GG,FlashForward,Heroes dan House. Tq.




.

14 comments:

tricksrex said...

hah
dalam penat+xde idea tu 21 point gak tu

pari pari syurga said...

point no.10 tu sumpah tabley blah...


muahahahahhaa...



dah buang bihun di janggut??

wakakaka...

helomynameisjaye said...

tukar keta amek lamborgini galarrdo terus.baru sirikkk sikit.

ko ni dok dimensi mana nih?Heroes ari tu dah final season la.tkya la tgu budak cheerleader tu lagi.same la dengan FF sebb low ratings.kihkihkih.

GG Season 4 dah setat.House on 20th.

hish penak aku gugel.hahahahha.and i need helppp.im addicted with 720p.dieee laaaaa...

GaDis CoMeL said...

sumpah, meksis tempat aku pun sama cha. raya ni aku rsa macam nak hempuk henpon aku!

fndrocka said...

ni teknik penulisn yg baru ni..boleh dijadikan trend

crazy_labelle said...

sebut pasal lambo... aritu ak ade nmpak lambo merah kat jalan area istana negara... xpasti model ape... sbb sekali imbas je... al-maklumlah, kalo ade lambo xkan nak drive 80 je kot... tp feeling berdesup tu, bunyi die... and merah pla tuh... pergh... xtahan beb...

mimizuzuhaha said...

Digi ok skit.

amoi said...

sila pakai broadband skg!

HAHA

eyemeroll said...

Beli kereta. Senang bawak bakal bini jalan-jalan.

tasekM said...

ko kerja mana cha...?


.

jo said...

pegi la raya rumah makwe.

paiseh said...

err.. bukan lu keje mandur estet?

J. Love said...

hi. gua tengah lapar. sini ada 21 hidangan. takde satu pun boleh buat makan makan ke?

sue nur said...

tula... dulu soh tukar celcom xmau... klu x ley gayut lame2... kihkihkih...

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..