Saturday, August 29, 2009

Bazaar Ramadhan, Aweks serta Tips

hari2 pergi bazar ramadhan menyebabkan aku melabelkan diri aku berstatus pro dalam bidang Meyelusuri Bazaar Ramadhan. kalau ada subjek dalam course aku mengenai perkara ini, nescaya parasit2 lain menghurung aku masa final sebab nak tiru jawapan aku. hehh!

tapi parasit perkara lain.

jadi apakah tips pertama untuk berada di bazaar ramadhan yang serba mencabar ini?

tips pertama anda boleh dapatkan di mukabuku aku.

tips kedua :

jangan singgah terlalu lama di gerai yang awek penjual nya amat cun.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

lagi lama tengok muka dia dari pilih lauk weh!



entah kenapa rasa mahu letak gambar destop sendiri

12 comments:

ChaiReeL AziZee said...

owh..petua lu lambat gua baca...xpe..esok gua praktikkan...awek kedai nasi kerabu tadi mmg lawa....haish....

k.e.r.i. said...

tengok sekali orang kata rezeki.
tengok 2 kali tu dah nafsu.
haha

kecik said...

oi nama aku ada kat ym ko.
aaaa bangga tengok.

*tetiba*

Lifesaver said...

lelaki dan aweks...ish3~

Lifesaver said...

lelaki dan aweks...ish3~

Lifesaver said...

lelaki dan aweks...ish3~

Lifesaver said...

lelaki dan aweks...ish3~

shakinah said...

1st.
folder one piece tu ade ape?
cerita kah?gamabar2 zorro kah?

2nd.
apsal kau dnlod cite gadoh banyak sangat?

3rd.
mane tips yang ada kat muka buku kau?

helomynameisjaye said...

wah aku tatau plak YM buleh kategorikan nama-nama chatters.ekekekekee

macha_sezs said...

chaireel,
nampak tak bahaya nya?

haishh.

k.e.r.i,
kalu tengok 15minit tanpa berkelip?

hehehe~

kecik,
lorh.mesti la. kenapa?ko dah delete nama aku? demm.

lifesaver,
biasa la kak..dah kawen nanti tak leh dah..hehehe

livesaver lagi,lagi,lagi,lagi,
amboi...ganas nye ko kak~~~

shakinah,
1st, aku dalam usaha nak mengkhatamkan manga one piece.

2nd, itu nama nye part by part kak~

3rd, err...mukabuku....facebook....bukan cover buku aku kat wallpaper aku niii...

hahaha~

jay,
hahaha.aku pun baru je tau..

[a.m.o.i] ™ said...

lawa la ur wallpaper. unikss~ hehe

|yanA Azizi| said...

ala..name aku takde.!.T_T

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..