Saturday, September 9, 2006

ini sticky mode entry : jom join!!

tarikh : 3/10/09 (check-in,tengah hari) - 4/10/09 (check-out)

tempat : PD

kos : rm100-RM200 (per head) , RM300 (per family) <--bajet kasar : untuk penginapan,BBQ,doorgift, hadiah. : masa makan lain-lain tanggungan sendiri. tolong war-warkan kat blog sebab kita nak tengok berapa ramai boleh join gath ni,dan utk buat bajet yang lebih telus.lagipun,tak ramai kot pemblog lain yang berfesbuk kan? thankies! C: gua kopi bulat2 dari puan presiden. mau join kalu. kasi nama weh!! jom!



untuk entry biasa-biasa, sila ambil nombor di kaunter depan dan duduk di kerusi sana.
tunggu nombor anda dipanggil dan scroll ke bawah.
terima kasih.

14 comments:

ChaiReeL AziZee said...

gua nak join...tp gua tak tau r gua keje lagi ke tak bulan 10 tu..hahahah...kalau keje..gua bayar ah..kalau tak..lu sapot gua r macha?..hahahah

HazirahMahadzir said...

macha belanja..yess!

sutera putih said...

nak join,,,
tp check leh cuti x..

@tune® said...

huh!!
mahal!!

jo said...

nga..nga...
punya la sticky...
macam setan lu....
hahaha....

mrblind said...

bagus bagus..nanti gua suruh presiden naik elaun sikit..

queensyams said...

tumpang lalu lalang balik

FdausAmad said...

Gua pun tumpang lalu lalang balik...gua ingat macam mampu join je lu punya event ni..kumpul 2 ringgit sehari konfem lepas..

tasikmerah said...

gua pesen pemalu... ha ha.


.

Lifesaver said...

boleh bwk pasangan?

macha_sezs said...

@lifesaver
ko dah kawen kan?
buleh.buleh. takde hal.

Basuh Baju said...

kalau solo dpt diskaun x?

macha_sezs said...

@basuh baju
seperti yang tertera la bro, solo-ist mcm kita 100-200 hengget

eyemeroll said...
This comment has been removed by the author.

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..