Friday, May 8, 2009

kemaskinipantas 1- semayang jumaat weh!!

"Boss,..sayer nak mintak emergency leave boss,

betul Boss,saya serious nih,

saya tak tipu,terpaksa ambik emergency leave nih....

Gambarnya pun
saya hantar sekali nih boss...

tolonglah boss,betul boss,saya tak tipu
....... sungguh..... ..

Tengoklah gambar nih bosss..."
pasrah kan muka Beliau?

7 comments:

cik belacan melaka said...

hahahhaahhaa...sengalll!!
- aku yg tak semayang jemaak

Rozita said...

kelakar lah..sian org tu

suya said...

agaagaga..muke mcm tgh gayut ngan gf je

Aku... Dia... Kamu.. said...

Hahahaahaaa...sungguh pasrah sekali!! Kagum aku tipon tu masih berfungsi dlm banjir!!!

nuyuljana said...

hee~

kesian pak cik tuh.

ko rase-rase dia perlukan pelampung x?

XD

@tune® said...

sedey la...
xbaik tau

macha_sezs said...

@cbm
sape sengal?sape?sape?sape?!!

:P

cuak kan?

lalala~

@rozita
kesian?bg sribu kat aku..kang kalo aku jumpe brader ni aku bagi..

kalau la....

@suya
hahaha..ade macam abg ehem2 x?
agagagaga

@akudiakamu
buatan malaysia yo!

@nuyuljana
mebi tak..sebaba aku syak badan die pun da macam plampong..

@atun
oke.oke...

mana ko dapat smiley tu?nak.nak.

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..