Wednesday, April 15, 2009

korang penah tak baca novel jiwang yang tebal macam big mac tu?

dah lama aku tak melompat-lompat. tapi tadi aku melompat. tak. bukan aku melompat. ah. ape ape lah.

aku nak cakap aku blog hopping tadi. tak banyak pun. blog sekarang ntah kenapa banyak membosankan aku. yosh pun dah lama tak apdet. baru betunang. aku tumpang hepi die dah nak kawen dengan akak tu.

tapi tadi aku blog hopping sebab aku ponteng keje arini. seronok ponteng keje. tapi aku lupe ponteng sama dengan bosan. bosan sama dengan mengantuk. bile mengantuk aku bosan. bosan sama dengan mengantuk. pusing2 situ je.

lalu aku on ym. invisible merupakan jurus terbaru aku. dulu aku keji manusia2 invi ni. sekarang aku pun ikut sama.

dan aku terlihat seorang kawan sekolah aku yang punye blog. bakal doctor.
tak.aku tak rasa die boleh ganti Dr. House.

tapi mungkin die akan jadi hebat. sebab.......

http://qasryna-x3.blogspot.com/

aku rasa blog die macam novel !!

7 comments:

Darkk said...

skang dah hebat ar cha.

kritik blog orang lain. ha-ha.

macha_sezs said...

@darkk

ko perli aku kan??
kan?kan?

aku puji la bro~~

@t00neY r00neY® said...

biarla...novel pon..belog die...sukati die ye...
hihi

Fadh said...

ha ha ha pjg giler...xpe tiap org ada cara dan identiti sendiri he he he

HazirahMahadzir said...

hebat do!
kau ingt senang ke nak karang panjang2 mcm tu??
>_<

juejah said...

cha follow la 2 2 blog aku...dah macam haram dah blog tu xde sambutan dari kawan2...
tp jgn bgtau org lain bahwa aku ada blogtau...
diam2...
ssshhhh...

macha_sezs said...

@fadh
yup.yup.
dan aku hormati setiap cara penulisan anda semua

@hazirah
first.buleh tuka nama lama x? thisisnotme?

second.senang la...dulu aku selalu buat entry panjang2 kan??

@juejah
eh? ko ade dua blog?
*berlari2 anak keliling padang*

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..