Friday, April 24, 2009

aku bukan bohsia, bukan bohsia, bukan bohsia!!

hahahaha...dah lama aku tak tengok cite melayu kat panggung...and semalam ntah ape gile aku, aku pegi tengok jugak..

Bohsia: Jangan Pilih Jalan Hitam.

nak kene aku elobrate sinopsis jugak ke?

alaa...kamon la...
bohsia..dadah..rempit..bohsia..rempit..bohsia..
rempit..bohsia..pukul..polis.tamat.



oh.lupe nak masukkan. Awek bimbo. Bapak perogol.

dah.da buleh teka jalan cerita?
ya!tekaan anda tepat!
konfem betul punye la tekaan anda itu.
tapi aku rasa aku hebat sikit la dari korang..aku siap buleh teka skrip lagi masa aku tengok malam tadi.

bile dah abes, sume orang sembang ala2 mat rempit.
even maknyah!!

hahaha

rating yang aku kasik??
err..............
tunggu je la raya taun depan..tengok kat tv3.


maaf.aku memang sarkastik bile tengok cerita melayu


pic credit tu syafiqrevolution.blogspot

owh.aku tgk Knowing gak malam td.
nanti2 la aku merepek pasal cite tu~

8 comments:

Darkk said...

owh ni, aku tengok gak. layan kan memember.

Berdengkur jugak lah kat panggung tu

macha_sezs said...

@dark
cilake.aku siku2 die buleh wat bodo je..

suya said...

heheheh...korg gado2 lagi ...alololo...sweet oke!

kaxx said...

aku takkan tengok citer nie..
awal-awal dia da gtau.
jangan pilih jalan hitam..

macha_sezs said...

@suya
sekali lagi.
Lempang mahu?

@kaxx
haha..
aku tak perasan masa mule2 tu..dah tgk baru perasan ade caption tu.

haha..jangan pilih jalan hitam

Isumaru said...

ala~
aku br nk pilih jln itam
korg xkasik plak

anyway.. cite Knowing?
same jek haselnyer mcm 'the day the earth stood still'
hampes~

umiZue said...

cite melayu.. biase la tu..

macha_sezs said...

@isumaru
ismal?is that u?
hahaha..
knowing ni lain sket..
ko prasan x mubi ni mat saleh tu sume pasrah je menunggu kemampusan mereka?

lalala~

@umizue
welkam tu club!
ahah.trime kasaih kerana menyokong!

lalala~

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..