Sunday, March 22, 2009

typo tanda nervous - aku

entah kenapa
pagi2 je mood aku bersinar2..malam mula jadi gampang..ngalahkan diva period

entah kenapa
kejap2 aku rasa kita kawan..kejap yang lain plak aku rasa ko awek aku

entah kenapa
aku melakukan dosa tu lagi

entah kenapa
aku dah tak boleh tido lambat

entah kenapa
aku dah tak rasa lonely

entah kenapa
aku rasa lagu halo by beyonce itu susun atur muziknya amat cantik dan indah

entah kenapa
orang yang hodoh itu berpakaian ketat amat

entah kenapa
aku rasa malas sangat nak start buat report final

entah kenapa

entah kenapa ....
macam orang tengah period kan?- aku

entah kenapa
mereka berperangai seperti ini...



....aku gagal mentafsirkan sifat seperti ini..

19 comments:

♥chubbycekelat ♥ said...

'typo tande neves'..
hmmm
mmcm pnahku dengaq ayat tuh
tpi dmne ya??

Allah tak insap2 lagi dowang nie..
incik macha jgn cenggitu okae??
gahahaha XD

macha_sezs said...

@lilypelat
hahaha...ko pun penah dengar?

lalalala

aku idak le sejakun ituuuu~~
dah x heran pun..

yarn said...

wah, anda terlalu jujur...heee :D

suya said...

aku rase ade org sabotaj la..gambo tu...mesti derang saje berpakaian sedemikian....untuk membusukkan mane2 pihak.
siriyes tak komen aku?

macha_sezs said...

@yarn
erk...kat part mana?

@suya
ah.semakin terserlah sifat2 YB ko..sila pegi betanding! hahaha

yarn said...

kat kumen yg ko anta kat chubbycekelat...ehehe...dua ayat aher tu

macha_sezs said...

@yarn
hahaha..adik aku sume pompuan la...ape la nak di heran kan bende2 ni~~~

sutera putih said...

ayoyo...
ini macam pn ada ka???..
tnyer skit,, klu typo 2 neves ekk???
hehehe..
aku pn typo gak,, samtaim,,haha

@t00neY r00neY® said...

are u in love?
with who?
did i know her?
muahahaha

weh..tuh gambo sabo tuh..
nk hina islam barangkali

macha_sezs said...

@whitesilk
pergh.gile sedap nama ko kalo bahse omputih..

mebi la.mebi. aku taram je..hahaha

@atun
no.
dono.
no.

mebi.

perhh..simpel jawapan aku kan?

Darkk said...

agak lembab gak otak ko. gambar sng cmtu pun tak leh tafsir.

zairi said...

lu jangan pikir kan sangat gambor macam tu.gua dah tau cmana diorang edit itu gambor.

macha_sezs said...

@darkk
aku bajet kepanasan melampau melembabkan otak aku la...

@zairi
cane bro? ajar sket..

lalala~

|yanA Azizi| said...

uish, PMS??..lol.

hurm, fall in love??.ehem2.

gagagaga

macha_sezs said...

@yana
erk.hahaha..PMS?..mebii~
agagaga

fall in love? ah. tggu jmpe org yg ade rmbut cantik cam ko dulu..haha

yoshz said...

tah camane la agaknye diorang tgk maria ozawa ker...

sutera putih said...

nama aku d omputihkan???,,,
oooooooo...noooooooooooooooooooo...
gila kentang sedap,,,
huahuahua,,,
kang tak pasal2 lens coklat aku tukar ke blue ni,,,
huahuahua,,,

Fadh said...

entah kenapa,
aku rasa nak bunuh mereka di dalam ganbar itu...

macha_sezs said...

@yosh
er..maria whoo???
(naif + inesen)

lalala~~

@sutera putih
warna warni ade tak?

@fadh
erk.oke.....
tapi jgn btau nama blog ni keh..
lalala~~

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..