Sunday, November 30, 2008

-KEPADA LELAKI SAHAJA-

arini ari ahad.
sume org releks..mana ade orang wat keje ari ni..
jap.ade kot. keterer yang urus orang nak kawen2..time cuti sume sebok2 nak kawen..
sana sini kawen.sepah2 orang bizi-bizi nak kawen.
abes lembu2 kambing2 ayam2 terkorban.

arini ari ahad.
aku debor lain macam.
tatau ar kenapa...
mungkin sebab bapak aku soh aku follow die g tengok kubur tok kot..
ah.on second tought.......that's impossible.
debor ape jadah g kubo siang2..celah kuku pon aku tak takot la...
kalo malam lain cite k.

arini ari ahad.
aku masih lagi debor-debor-an
kenapa entah...
takkan la sebab nak praktikal esok aku tak sedap ati kot......
setakat pegi kilang wayar tu and tanya2 ape yg patot tak buat aku cuak langsong...
apedehal sangat la kilang wire tu...

ari ni ari ahad.
dah pukol 9malam...
berita kat tibi pon da abes..
tapi debaran di celah dada taff ku masih lagi belom abes..
kenapa?kenapa?kenapa?!!!
aku pendam kan..aku tidak mahu keluarga ku menghidu kegusaran di dalam dada ku ini...
mungkin sebab adik aku ade paper ari selasa kot.....
tapi.....
tu die punye exam...
kesah ape aku die da ready ke blom...

arini dah ari isnin....
aku dah tau kenapa aku berdebar2 yg teramat sangat sepanjang ari ahad.
..
....
.....



...
..
.

...
....
...
...
...



...
..
.
..
.
...
.
...
.
.



BODO PUNYE RONALDO!!!TANDUK GUNE KAPLA LA!!BUKAN TANGAN!!!!!!KAN DA KENE KAD MERAH!!


pi es-nasib menang.
pi es kuasadua-nasib bukan kapten fantasy aku..

see??!!aku letak si-kunyit kayy..and sebelom anda mengutuk..ye..minggu ini team saya sungguh tak perform.demmit

2 comments:

darkk25 said...

ahaha..aku sgt suke bengongan ronaldo..

beliau membuatkan aku tak tahu nak beli sapa da.

macha_sezs said...

@ darkk25
ye..kini lebihan duit ku melimpah ruahhhh..lahanat punye ronaldo

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..