Thursday, May 12, 2011

Masih ada yang sayang



Ini adalah sebuah entry autopublish. Aku menulis pada pukul..jap...jap......orait. 10.10pm.Tepat.
Esok dah mula balik kerja. Walhal arini pun aku pegi kilang jugak. Training. Blearh. Dah nampak point nak kena marah esok ni.

Ok syadap.




Kenapa dengan tajuk yang macam mintak penampa?

Sebab ini.



to anon,
aku.....ish. tak tau la nak kata apa. terharu bebenor! ada jugak rupanya orang yang baca blog aku ni lagi. terima kasih terima kasih. Segan aku. Ish!


pengkomen yang seterusnya tu memang gay sikit. maafkan beliau.





.








hari hari nak tulis panjang lebar patah la jari jemari mulus gua ye dak? cewah! hahaha

.

6 comments:

Masy said...

terharu sgt la tu? hahahaah

hani said...

jari mulus?? ade jgk kena tampot secara berkala ni karang. hahaha

k.e.r.i. said...

nasib baik gua tak komen.
kalau tak, mahu kena kutuk dengan masy & mek hanie.

Anonymous said...

masih ada yg hargai..

tu tajuk komen aku..
masih ada org yg hargai silent reader.. terima kasih sbb terharu dgn komen aku..

bleh terima tak komen nih??
hahahahahaha~~~

Leplep said...

cilakak!punyalah ikhlas gua kabor rindu lu tuduh gua gay pulak..mentang2 dah bekerjaya!

MOFASAD said...

lep2 tu puaka

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..