Saturday, November 27, 2010

Mencari sesuap nasi

  1. Secara tiba2 saya ada internet.
  2. Hari ni je lah pun ada nya. esok2 takde dah.
  3. Ada banyak idea nak menaip tapi apakan daya internet tak menginzinkan.
  4. Kini bekerja secara rilek rilek di Bukit Raja.
  5. Siapa2 yang rasa tuan punya blog ada berhutang dengan beliau sila claim hutang pada tahun baru nanti.
  6. Sedang kumpul duit untuk pergi rumah Paiseh sempena pernikahan beliau.
  7. Sedang usha2 baju untuk anak Pari Pari Syurga. Berapa besor dah anak ko kak?
  8. Teringin untuk meng-ayam golek bersama Paiseh, Darkk dan Jirah.
  9. Bakal ada six pack. Cewah!
  10. Sekian terima kasih.


p/s- kak tasek! bile nak deting lagi ni?


.

5 comments:

pari pari syurga said...

mingu depan masuk 4 bulan dah..sila beli baju size 6-12month. Kekeke. Kasut nike atau adidas pun xpe. Kahkahkah.


Ehh..paiseh nak kawen dah ke?apesal aku sbgai kekasih gelap xtau pape?hahaha.

Panjang benor aku ngomen ye?

tasekM said...

meh la datang melaka. bukan jauh benor dgn bukit raja tu...

:)





.

deus X machina said...

no. 9 tu gua rasa lu tipu kan, atau itu ayat kiasan untuk bagitau yang lu bakal boroi?

shakinah said...

kau keje ape ni?

paiseh said...

walaupun gua ada intenet tapi gua takl slalu tengok blog. dan mungkin tuhan gerakkan hati gua untuk jenguk2 ke sini lantas mengecam lu dengan kata2 "CILAKAK lu macha!!!".. ringan2 je bukan??

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..