Wednesday, October 13, 2010

Entah kenapa..

Entah kenapa sejak berhenti keje ni, spirit nak menaip tak mari langsung. Ada sapa2 boleh panggil spirit aku datang balik?


Semalam aku ada terbaca status fesbuk siapa ntah yang berbunyi begini;

"Walaupun aku jarang update, korang takkan jumpa entry aku yang satu perenggan sahaja"

Aku syak dia perli aku.

Hahaha.

Oh ye. Haritu pergi Mid jumpa blogger sorang. Dengan pantas aku cam beliau. Tapi beliau tidak cam saya kerana saya blogger marhaen. Balak dia dah jeling2. Risau juga. Hahaha.


.

17 comments:

hdyh said...

lain kali tegur je blogger tuh.. :)

citahrudin said...

lain kali lu jgn kecik ati sgt dgn status pesbuk tu..
bukan buleh caya sgt sumber2 mcm gitu

jo said...

balak?
oh! bukan gua la tu..

macha_sezs said...

hdyh,
tegur dah. tapi kejap je borak.

"hai, akak ni blogger kan?"

"ha ah"

dah.haha



citah,
ha. ntah2 akak punya status kan?


jo,
eh? dengor kabor dah lu dah tunang. yeke?


.

h a n i e said...

owh...bukan akak le tu.. :P

hahahaha!

macha_sezs said...

hanie,
kalo ko kak, takde nye aku ber hai hai. hahaha

dari jauh aku jerit,
"HAAANNNIIIIIEEEE!!"

wahahaha

tasekM said...

ko kalau jumpa aku, ko tak dan bukak mulut aku dah machaaaaaaaaaaa..... ha ha.



.

GaDis CoMeL said...

kalo ko jumpa aku pun cha, ko bukan kenal pun. camne nak tegur. huhu.

fafarafa said...

guna spirit of the coin utk panggil spirit ko balik

nk lg true...guna darah. muahahhahaha

sepet said...

lenkali, ko ajak skali balak dia berblogging.


hahhaaa..

macha_sezs said...

akak tasek,
hahaha.cepat2 saya lari buat2 tak kenal.

bahahaha~



gadis comel,
eleh. aritu beria2 nak datang rumah aku neraya. hahaha.


fafarafa,
dulu masa aku sekolah rendah budak2 cina sekolah aku kemain taksub lagi dengan menatang alah tu.



sepet,
ah. baik aku balik.

hahaha.



.

Masy said...

oleh kerana takde buat status camtu, dah kompem bukan hakak kt midveli tu.

*tetibe perasan. hahaha

KARKADEWA said...

kasi jeling balik la cha. jangan jeling sampai balak die tergode pulak. meremang bulu tengkok!

areleaf said...

gua nak perli mofasad je sebenarnya tapi klu lu pon terasa kire power jugak la status gua tu ye dak?kehkehkeh..

mamakmuda said...

Yg penting bkn aku bro..balak tu!! Awek aku bkn blogger!! HA..HA!!

mamakmuda said...

Yg penting bkn aku bro..balak tu!! Awek aku bkn blogger!! HA..HA!!

fndrocka said...

Balak boleh tebang

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..