Saturday, October 2, 2010

#2

  1. Farking betei.
  2. Salam semua! Pa habaq hangpa semua!
  3. Aku ni, jujur la nak kabor, hitam. Kalau tak, macam mana orang buleh panggil aku macha sejak sekolah kan? Tapi masalahnye, lepas 3 minggu kerja, leher aku dah berbelang.
  4. Kesimpulanya, aku makin hitam.
  5. Aku punya bizi, sampai tak tahu pun Lee Kuan Yew dah mati. Tanam kat mane ar brader tu?
  6. Ape ke lagi aku nak cerita ni.
  7. Ha, rasa macam nak berenti keje.
  8. Sebab tak berbaloi sangat kerja macam ni.
  9. Sikit lagi nak sama taraf dengan buruh kot.
  10. Tapi aku rasa, sebab aku nak berenti adalah sebab aku rasa macam aku abaikan terlalu banyak etika.
  11. Aku idak le nak kabo aku ni mulia sangat. Tapi bila makan pun main sebat, tu belum aku nak cerita pasal "refreshment" lagi.
  12. Mungkin ada orang akan kata aku manja sangat.
  13. Sekati korang la.
  14. Tu belum kira part aku kena maki sebab orang yang maki aku tu tengah berlakon depan bos dia. Fakap.
  15. K lah. Bapak aku dah ajak aku kua makan. Baru lepas gaji la tu.
  16. Jumpa di Bandar Baru Kampar!

7 comments:

GaDis CoMeL said...

eh, aku 1st kah?

GaDis CoMeL said...

hehe.konpem aku 1st.

hang keja mana ni cha? ate macam teruk bebenor je sampai leher boleh berbelang ni.

sabo la ye cha.

suya said...

kiss ass es tu ko lempang je seseko....nak kaver bontot senirik maki org len plak kan...*mode emo*

tasekM said...

aku tgh mengushar kerja ko kt sini. still nk kerja kt melaka ke tak nih...?




.

fafarafa said...

lee kuan yew tak mati lg laa. yg mati binik dia. apadaaaa :p :p

mimizuzuhaha said...

apa best kat bandar baru kampar?

jo said...

kalo nak berenti, sediakan bekap dulu wei...bekap duit..bekap kerja...

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..