Friday, September 24, 2010

Tolong jawab



Aku sebenarnya nak tulis pasal benda lain. Pasal nak ucap terima kasih. Tapi biasa lah, ego tak mahu turun. Maka tak nak la buat entry panjang berjela pasal terima kasih.

Maka, aku nak tanya korang la. Ni macam mana nak jawab ni??

kalau tak cukup besar, pandai2 la klik ye

KakDi boleh tolong jawabkan??haha.


In other story, gua malam ni gerak ke Melaka, ada siapa2 nak ajak date?Kih kih kih. Ahad gua ke Kuala Kangsar.

Bizi mengalahkan Pak Lah!



Mak Adam! Gua tak gaji lagi. Adam dapat baju bulan depan la yek!




.

10 comments:

helomynameisjaye said...

mana la ko jumpa ni?yg tukang jawap pon bebal sama.kahkahkaha..


but then maybe he/she read about certain cases.tp yg jadi tu sbb unborn twin.

tasekM said...

itu jawapan budus utk soalan yg budus gamaknya tu cha...

lu.... tak kan la berminat nk date dgn gua, kan...? ha ha.




.

crazy_labelle said...

yang paling lawak ak penah jumpe
"can my gf get pregnent while doing cyber sex"

GaDis CoMeL said...

lawak plak tukang tanya soalan dgn tukang jawab tu! tau buat je deme ni. haha.

ohhh..pegi melaka nak dating dgn kak tas ek? mau ikot! mau ikot! hehe.

pari pari syurga said...

yang.. ehemm2. dan2 pangil yang kan? muahaha..

tak kesah lah dpat baju tu bile pun.. janji ko mari tgk adam pun dh besar rahmat.

*penah ko dgr akak ko ckap cmni? wakakaka.

ku tungu kedatangan mu itu...

minah senget said...

moh ler date ngn aku..ngeh2..

tapi aku kat kl

makcikorange. said...

haha, ingat manusia ni bunga ke ada double fertilization wey? bunga yang ada fertilization pun tak beranak 2 kali. HAHA.

oh, come to serdang and have a date with me.hahaha.

fatt said...

sape la cikgu bio dia..huhuhu T____T

J. Abdullah said...

lu jangan layan sangat yahoo fail tu. diorang trolling je lebih. kahkah!


pak lah dah resign memang ah tak busy weh!

fndrocka said...

Soalan camtu paling elok tanya kat jobfair

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..