Friday, September 3, 2010

Kawan 1

Satu benda yang aku benci bila bersembang dengan kawan satu kelas yang masih belajar (taking master) adalah aku akan cenderung untuk jeles kepada beliau.

Masa aku belajar, duit bukan masalah. Sure there's a day aku akan pulun makan megi seminggu dua. But aku enjoy.

Dan yang paling aku tak suka adalah kami akan bersembang tentang hal hal belajar dulu.

Bila fikir fikir balik, kenapa la aku bengap sangat tak dapat 4 flat sem satu dulu.

ceh.

12 comments:

..nOj.. said...

biasa la. masa tu darah muda. tak pun sebab jakun masuk yunibersiti. ramai awek2 kot. haha

Darkk said...

Quote dari Noj, "Ramai awek2 kot"

Gua gelak sampai jatuh lantai.

helomynameisjaye said...

kalu nak sambung master kena dapat 4flat ke sem 1 = kaitan?

tasekM said...

aku first job mengajar. bila dah ngajar nk kena study balik. time tu la aku rasa kacangnya la benda nih. apsal la aku tak berapa nk score masa belajar dulu.

mungkin masaklah banyak balak hensem kot.


.

jo said...

oh..
patut la aku tak 4 flat masa sem 1 dulu kak...

GaDis CoMeL said...

aku tak rasa yg kita kena 4 flat utk sambung master, btl tak?

eyemeroll said...

4flat = no life.

hamzah ian said...

ala.. aku pun rase rugi jgk tak dpt 4flat dulu2.. ciss..senang je kot..argh..

taqie said...

kna 4 flat ke nk smbung master? *pengsan

hdyh said...

alaa..biasa la tuh..setiap org kn berbeza.

Linglung said...

gua pon xpernah dapat 4flat..selambe kodok je beb..hehe

fndrocka said...

biasalah...benda dah lepas..semua benda rasa mudah.

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..