Tuesday, September 7, 2010

Ala..rilek la..malam raya baru buat entry raya, ye dok?



Ni aku nak cerita pasal minggu lepas.

Disebabkan aku tengah buntang kekenyangan, maka aku tak boleh la nak taip panjang panjang.

Entry ini di tulis pada pukul 12 malam ye sedara sedari.

Baiklah. Minggu lepas, aku berbuka selama dua hari berturut turut di luar rumah. Restoran-yang-aku-dah-lupa-nama dan juga di Hotel Grand Kampar.

Berbuka di luar ni bagus sekali sekala.Mevariasikan juadah berbuka. Siapa tahu kuih sagu boleh di makan dengan air gula?

Tapi bagi aku, walau macam mana best pun berbuka di luar, berbuka di rumah adalah terbaik.

Pada hari yang ketiga, saya tidak lagi berbuka di luar. Dan ia nya heaven on earth.


terbaik dari ladang!





.

8 comments:

h a n i e said...

ni entry boleh menjejaskan air lior. hahaha...

helomynameisjaye said...

aku pon suka buka kt rumah.walupun mak aku masak cekodok pisang saje
(^______^)

mimizuzuhaha said...

laksa. slurp slurp leleh

suya said...

gahhhhh!!!!aku nak carik laksa ptg niii.....

tasekM said...

kenapa la aku baca n3 ko nih siang hari...? sumpah terliur.

cik leha, nk jadi anak angkattttttt.....!




.

GaDis CoMeL said...

laaa... aku baru makan laksa kedah kemarin... heaven betuiii..


(takde like button kat sini)

jo said...

oi.
tertelan air liur gua.

Anonymous said...

kau sebenarnya nak cakap kau berbuka dkt hotel kan? kan?


hahaha



_sarah_

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..